Bugün Clio'na ne Yaptın ?

Helal olsun epey uğraşmışsın ama neticesinde başarmışsın umarım hep bu keyifle kullanırsın makinayı:eyv

Yavaş yavaş şimdi headrs araştırıyorum 172 lerinkilerden bulursam yapıcam yoksa el yapımı :) yaptırıcam

yıkandı wax landı yine tozlandı kısacası görsel bakım yapıldı

Çok sağolasın tavanda aslında güneş solması vardı pasta mühtüş derecede yok etti aynaları bu hafta zımpara attırcam güzel bir kırmızı kaplama düşünüyorum anten konusunda düşünülebilir aslında :)
Harika olmuş mahşallah tertemiz :) yanıksız ve cilalı az bulunur :) Önerim ise aynaları gövde rengine boyatırsanız daha şık olabilir veya aynalara bi sticker ayrıca anteni kısaltırsanız 10 numara bi clio çıkar ortaya dediğim gibi sadece öneri zevkler ve renkler farklıdır :)

Çok sağolasın tavanda aslında güneş solması vardı pasta mühtüş derecede yok etti aynaları bu hafta zımpara attırcam güzel bir kırmızı kaplama düşünüyorum anten konusunda düşünülebilir aslında :)

Anten kısaltmada birşey yok zaten ne kadar kısaltmak istersen kes penseyle filan sonra ucundaki plastik şapkayıda hafif ısıt çıkar sonra incelttiğin yere tak olduda bitti mahşallah :) kırmızı veya sarı güzel olabilir haklısın ama mat bi kırmızı veya sarı olmasın :) tekrardanda demek isterim bunlar bnm fikirlerim aracının mahşallahı var tekerin düz bassın :)

mat düşünmüyorum parlak kırmızı olursa olur zaten sarı hiç olmaz galatasaraylıyım cünkü:)

Anten kısaltmada birşey yok zaten ne kadar kısaltmak istersen kes penseyle filan sonra ucundaki plastik şapkayıda hafif ısıt çıkar sonra incelttiğin yere tak olduda bitti mahşallah :) kırmızı veya sarı güzel olabilir haklısın ama mat bi kırmızı veya sarı olmasın :) tekrardanda demek isterim bunlar bnm fikirlerim aracının mahşallahı var tekerin düz bassın :)

Arkadaşlar her gün olduğu gibi bugun de clio 4 teyp sorunu yüzünden aracımdan soğudum.

yağmur yagdı vala hiç bi şey yapamadım yagmurun yagısını izledim :)

cam rüzgarlıkları takıldı. orta direkler piano black yapıldı.

Hayırlı Olsun Güle Güle Kullanın

Uyguladığınız işlemleri Ayrıntılı Fotoğraflar'la Clio Klübümüz'de bir konu başlığı altın'da paylaşım yaparsanız seviniriz..

Keyifli Forumlar..
cam rüzgarlıkları takıldı. orta direkler piano black yapıldı.

Geri