Buda benim Aşkım ( I Love Coupe'm )

Maşallah Bu Coupéyi Seviyorum

Son Resimde Sol Tarafta Duran Bana Bir Yerden Tanıdık Geliyor Ama :)

herkesin sevdiği gözüne güzel gelirmiş. ben de 93 spring vardı bana sorsan ferrariden eksik yani yoktu:)
sen seviyorsan arabanı no problemo
aynen abi haklısın seviyorsan sıkıntı yok :)

Maşallahı var kardeşim,bu Coupe'yi seviyorum...:eyv
teşekkürler mustafa abi :)

I love my coupe diyeydin daha düzgün olurmus sanki :D maşallahı var coupenin siyah renk aracları pek sevmem ama yakısmıs kazasız belasız :eyv

tanırsın kanka yabancı degil o araba yakında benim olacak :D

Coupé yi Ver Al Senin Olsun :)

maşallah aracın güzel herkesin coupesi kendine güzel ama bu forumda bütün coupeler güzel neden biliyomusun burada sadece arabasına hasta olanlar var ve kendim için diyorum otoparka parkedip eve çıkınca bile aklım arabamda yarın arabamla ne yapsam yıkasammı bakımı geldimi kokuda olsa bi aksesuar mı taksam diyorum..tekrardan maşallah diyorum yalnız plakalara can ver biraz..:))

maşallah aracın güzel herkesin coupesi kendine güzel ama bu forumda bütün coupeler güzel neden biliyomusun burada sadece arabasına hasta olanlar var ve kendim için diyorum otoparka parkedip eve çıkınca bile aklım arabamda yarın arabamla ne yapsam yıkasammı bakımı geldimi kokuda olsa bi aksesuar mı taksam diyorum..tekrardan maşallah diyorum yalnız plakalara can ver biraz..:))
Eyvallah kardeşim teşekkürler plaka evet çok kötü en kısa zamanda app gelecek :) forumda bütün coupeler güzel :)

maşallah. :)
araç satılık sanırım malum sitede ilan gördüm gibi? Yanlış hatırlamıyorsam.

Geri