- Konuyu Başlatan
Öncelikle bir sorum var. Önceki sahibinden kalma krom plakalık hoşuma gitmiyor düz Pleksi plakalık almayı düşünüyorum. Var mı tavsiyeniz.
Önceki bir Alfam'da Düz siyah ince pleksi plakalık almıştım. Çok şıktı. Siyah çerçeve kesilerek plakalığın siyah çerçevesi oluyordu. Şimdi çerçeveyi kesmek yasak olduğundan yapmam bunu ama bu şekilde sade ve şık bir plakalık lazım.
Bunun dışında köpekbalığı anten taktım. Çekim sorunu yok. Anteni takmasak da sorun yok aslında İstanbul'da. Uzun yolda denemek lazım.
Yaz lastiklerine geçtim.
Egsoz ve muayene işlemini yaptırdım. 1-2 foto paylaşıyorum.
Geçen gün parkettiğim yer de Megane 4 yine Sedef Beyaz'la denk geldik.
2019 Haziran harita güncellemelerini yaptım.
Gündüz farlarında gözle göremediğimiz bir frekans var. Videoda şu şekilde çıkıyor ve çok güzel görünüyor.
Pleksi plakalık dışında 2 hafta içinde senelik bakıma sokacağım.
Önceki bir Alfam'da Düz siyah ince pleksi plakalık almıştım. Çok şıktı. Siyah çerçeve kesilerek plakalığın siyah çerçevesi oluyordu. Şimdi çerçeveyi kesmek yasak olduğundan yapmam bunu ama bu şekilde sade ve şık bir plakalık lazım.
Bunun dışında köpekbalığı anten taktım. Çekim sorunu yok. Anteni takmasak da sorun yok aslında İstanbul'da. Uzun yolda denemek lazım.
Yaz lastiklerine geçtim.
Egsoz ve muayene işlemini yaptırdım. 1-2 foto paylaşıyorum.
Geçen gün parkettiğim yer de Megane 4 yine Sedef Beyaz'la denk geldik.
2019 Haziran harita güncellemelerini yaptım.
Gündüz farlarında gözle göremediğimiz bir frekans var. Videoda şu şekilde çıkıyor ve çok güzel görünüyor.
Pleksi plakalık dışında 2 hafta içinde senelik bakıma sokacağım.