voLRR4.jpg
[/URL][/IMG]

buda resimleri

Sanroftan Su Almaya Başlamıştı Gece Büğün Onla Uğraştım Sanırım Yaptım Bakalım Nolcak

[FONT=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]malesefolmadı hala su almaya devam ediyor [/FONT]:( [FONT=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]neyseonu bir kenara bıraktım artık boş bi zamanda ayarlıcam artık.bügün 4lü flaşörün düğmesini degişmek istedim başımagelmeyen kalmadı eski düğmenin içi ufacık yanmıştıkorkutuyordu bi aksilik olcak diye bir tane düğme alıp taktımyanlız düğmeye bastıgımda çalmakta olan teyp kapanıyorkapattıgımda teyp açılıyor anahtarı çekip çıkardıgımdanormalde teyp komple kapanması gerekirken açık kalıyor üstayasordum yansanayı oldugu için böyle olur dedi orjinal al bendeorjinallık bi durum yok içinde beş altı parça var bakiyorum ikiside aynı yok bakmayla olmaz orjinal lazım tabi orjinalı yok bendeçıkmacıdan gidip orjinal hurda eroupanın üzerinden söktümaldım taktım oda aynı yaptı bende en eski yanmış olalını geri taktım. kalorifer dün gece aniden durmuştumonada bakıyım dedim onunda arkadan elektirik söketi yanmıştemassızlık yapıyordu ustaya gittim soketten bulman lazım yoksaolmaz ustaya dedim usta bu söketten bulunmaz tek tekbaglayalım 2 li 1 li söketler var onlardan tek tek baglayalımolmaz dedi. tekrar hurdacıya gittim ama tek söketi veremem kompletorpido tesisatını alman lazım dedi ne kadar dedim 300 tl olurdedi gülermisin aglarmısın 8 saat bunlarla ugraş dur[/FONT]hehe:sinirlihihi [FONT=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]bıraktımhiç bişe yapmadan eve geldim açıktım [/FONT]

1: Yanan Kalorifer Soketi Değiştirildi.
2: Yanan Dörtlü Flaşör Düğmesi Değiştirildi.
3: Gösterge Panel Aydınlatması Led e Çevrildi.
4: Kalorifer Gösterge Aydınlatması Led e Çevrildi.
5: Basamak Yerleri Led' le Aydınlatıldı.
6: Arka Stop Ampulleri Güçlendirildi ( Değiştirildi ) Sis Far Ampuller Ayarına Çıkarıldı.
7: Düz Korna Çıkartılıp Yerine F1 Korna Takıldı.
8: :polis 3 Kademeli Siren Sesi Megafonlu Anons Hoparlör Takıldı.
9: Ön Panel İçi Izgara Tel Izgarayla Değiştirildi.
10: Ön Kapılara Jameson 200 Wat 2 Adet Hoparlör Takıldı.
11: Arka Set Üstüne Jameson 600 Wat 2 Adet Hoparlör Takıldı.
12: Yıkanıp Cici Yapıldı :dans

5RjD8A.webp

Arkadaşlar konunun aynısını kendi konumda da yazmıştım burayı görünce burada da paylaşayım istedim bugün bir şey yapmadım ama malzemeleri aldım yarın yapacağız inş reno

İşte arkadaşlar kafama koydum ve yaptım iyisiyle kötüsüyle alabildiğim malzemeler :eyv

Resmin solunda ki malzemelerden başlıyorum ;

Petrol Ofisi Antifriz - 3 Lt : 23 tl
Castrol Magnatec 10W-40 - 4 Lt : 70 tl
Petrol Ofisi Şanzıman Yağı 80W-90 - 3 lt : 40 tl
Orijinal Triger Seti (Rulman ve Kayış) : 155 tl
Motrio Hava Filtresi : 10 tl
Motrio Yağ Filtresi : 6,5 tl
Petrol Ofisi Hidrolik Firen Yağı - Dot 3 : 8 tl
Mobil ATF Direksiyon Yağı - 1 lt : 20 tl
Orijinal Buji - 4 adet : 21 tl
Motrio Cam Suyu : 2,5 tl

Toplam : 356 tl
Pazarlıkla verdiğim ücret qw : 320 tl tabi karta taksit
kıhkıh

Motrio
marka hakkında bilgi vereyim arkadaşlar linkte hepsi yazılı bence güzel bir uygulama 4 yaş üzeri yedek parçalar;
http://www.renault.com.tr/satis-sonrasi/motrio-yedek-parca

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar bugün arabamı çok şımarttım umarım fazla naz yapıpda arıza yapmaz :)

Motor Yağı
Bor Katkı Maddesi
Yağ Filtresi
Hava Filtresi
Şanzıman Yağı
Fren Yağı
Hidrolik Direksiyon Yağı
Antifriz
Gaz Filtreleri (2 adet)
Gaz Ayarı
Rot Balans Ayarı
Lastiklerin Havası

Buji ve Triger setini değiştiremedik ustalar çok yoğundu :sinirli

Ohh masallah iyi gunlerde kullanman dilegiyle

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

maşallah iyi aynen güzel malzemeler almışsın
bugün bende petrol ofisi antifrizinden aynısından aldım koyacğım motor soğusunda öyle koyarım dedim artık haftaya kaldı motor yağına baktım kararmış temmuzda motorun contasını değişirken yağ değişmisti ama ne koydu bilmiyorum sadece yağ değişimi olurmu yaptırsammı fren lambalarım patlamış onları değiştirdim
elimde satınaldığım iki adet gündüz farı var takmaktan vazgeçtim isteyen olursa uygun fiyata vereyim kullansın iki farklı modeli var

Son düzenleme:
Teşekkür ederim arkadaşlar inş. hayırlısıyla kullanırız artık ..

Memolik usta Antifriz koyarken hepsini koymayın sakın yarısına yakını su olsun benden demesi :)

Bence yağ, hava filtresi ve yağ filtresini değişin ihmale gelmez bunlar ...

Geri