Teşekkür ederim arkadaşlar inş. hayırlısıyla kullanırız artık ..

Memolik usta Antifriz koyarken hepsini koymayın sakın yarısına yakını su olsun benden demesi :)

Bence yağ, hava filtresi ve yağ filtresini değişin ihmale gelmez bunlar ...

tanju aracın farları ve sisleri hakkında bilgin varmı ne tavsiye edersin çinden sipariş verecem bizim aracın farları h4 sisler h1 mi aynı araçya benim hiç bilgim yok

tanju aracın farları ve sisleri hakkında bilgin varmı ne tavsiye edersin çinden sipariş verecem bizim aracın farları h4 sisler h1 mi aynı araçya benim hiç bilgim yok

Usta arada ben araştırıyorum ama farba farlardan şaşmam sis farlarınıda orjinal ölçüde valeo ya da farba derim .. Ben H1 diye biliyorum ..

Usta arada ben araştırıyorum ama farba farlardan şaşmam sis farlarınıda orjinal ölçüde valeo ya da farba derim .. Ben H1 diye biliyorum ..

kardeşim kusura bakma ben ampülden bahsedecektim h4 h1 mü diye seninkiler nasıl sarımı beyazmı :)

kardeşim kusura bakma ben ampülden bahsedecektim h4 h1 mü diye seninkiler nasıl sarımı beyazmı :)

Ben beyaz takmam şahsen bizim buralarda sis çok olur ve beyaz sise geldiğinde duvar etkisi yapıyor önce güvenlik ve rahat sürüş derim ben .
Bu arada farlar orjinal kitapçıkta H4 olması lazım ...
Ama şöyle birşeyde var valeo sis farı H3 ampül kullanıyormuş :) Valeo yaş tahtaya basmaz derim ben ...

bugün arabamın direksiyonuna hepsiburdadan aldığım sarmalı direksiyon kılıfı diktim simit kılıf vardı kalın duruyordu şimdi ince oldu gayet şık oldu foto sonra yüklerim

bugün arabamın direksiyonuna hepsiburdadan aldığım sarmalı direksiyon kılıfı diktim simit kılıf vardı kalın duruyordu şimdi ince oldu gayet şık oldu foto sonra yüklerim

Bekliyoruz fotoyu memnun kalırsanız bende alırım belki :cool:

Bugün sonunda aracımın bujileri, triger seti, gergi rulmanı, v kayışı ve alternatör kayışı değişti.
Yağı fazla koymuşlardı normal seviyeye indirdik.
Aracım yıkandı lastik havaları kontrol edildi artık kullanıma hazır :)

bende pazar günü radyatördeki ve hortumdaki suyu temizledim ve antifirz den koydum 1.5 litre ve suyu üstüne ekledim biraz daha az olmuş galiba biraz geince üstüne su ekleme yapayım biraz daha bakalım

bugün aracımın yağını bujilerini ve yağ filtresini değiştirdim yağ kararmıştı hazirandan beri 3. yağ değişimi oldu şimdiki km 12056 kmde 22.11.2014 de değişti
castrol 10w 40 yağ=55 tl
yağ filtresi man marka 10
reno orjinal bujisi =20 tl
işcilik =30 tl

ayrıca A101 den antifiriz 10tl
buğu önleyici
buz çözücü
yağmur kaydırıcı=7.5tl

masraf yapıldı

Geri