EQJLPv.jpg
[/URL][/IMG]

bunun ne olduğunu bilen yokmu bana öğretecek ne dir bu acaba

Halla halla o nedir ki acep? :) Bende yok, hiç de görmedim... Park sensörü olabilir mi? Çok ilginç ya... Ben de merak ettim he... :)

:) :D ciddimisin Allah Allah arkadaşın biri dediki minik hoparlör olabilir tiz sesi için dedi ama ses falan varmı hiç dikkat etmedim vay be elektrikçiye gidince sorayım bakayım ne imiş sizde bilmediyseniz park sensörü değil çünkü yok :)

:) :D ciddimisin Allah Allah arkadaşın biri dediki minik hoparlör olabilir tiz sesi için dedi ama ses falan varmı hiç dikkat etmedim vay be elektrikçiye gidince sorayım bakayım ne imiş sizde bilmediyseniz park sensörü değil çünkü yok :)

Tizler bizim araçlarda solda ve sağda göğüs üzerinde petek şeklindeki kapakların altındadır. Kalem yardımıyla kenarından kanırtarak çıkartabilirsin o kapakları. Tiz var mı yok mu bakabilirsin. Ben tiz de taktırdım 6 hoparlör oldu araç, orjinalinde yok ancak kablo var o bölgede... Ayrıca tiz yuvarlak olur bu tize benzemiyor...

Bir sor bakalım elektrikçiye... Ben de merak ettim... :)

Tizler bizim araçlarda solda ve sağda göğüs üzerinde petek şeklindeki kapakların altındadır. Kalem yardımıyla kenarından kanırtarak çıkartabilirsin o kapakları. Tiz var mı yok mu bakabilirsin. Ben tiz de taktırdım 6 hoparlör oldu araç, orjinalinde yok ancak kablo var o bölgede... Ayrıca tiz yuvarlak olur bu tize benzemiyor...

bende de altı hoparlör var iki kapılarda iki torpidonun üstünde ikide arkada olmak üzre toplam 6 adet hoparlör var iki de önde küçük varsa 8 ediyor :) toplam

bugün iki adet ön kapı swiçini değiştirdim 30tl :(

elektrikçiye sordum onlar microfon dedi aracında kit varmıydı dedi bende ben bilmiyorum dedim ne işe yarıyorsakonuşmaya yarar dedi ama aktifmi bilmiyorum benim arabanın alarmı kendi kendine ötmesinin sebebi nedir sitenin bahçesine getirip koyuyorum başlıyor cık cık cık ötmeye elektrikçiye götürüp getirmekten bıktım swici değiştirdi düzelmedi alarmın şeyini değiştiridi yine ötüyor anlamadım gitti gece ötmüyor gündüz ara ara ötüyor bu ne yaaa çıldıracam artık

araç telefonu kiti için mikrofonmuş bu resimdeki
vay be neymiş benim araç bee kim kullandı acaba kaç senesinden kalma acaba

Park sensörü taktirdim çinden aldim elektrikçiye taktirdim

Geri