film çektirdim
yağ ve su değişimi
hava ve yağ filtresi değimimi

camlara film çektirsem nereyi tavsiye edersiniz ne kadara yapıyorlar anadolu yakasında bir yer tavsiye edermisiniz 50 ye var biryerde 100 tl ye var biryerde farkı nedir acaba kalitelisimi oluyor bununda sanki

bugün 19uma motor yıkattım pasta cila yaptırdım iç dış temizlettim 150 kayma tuttu malesef 2 saatte bitti sonrada klima spreyi sıktım kanallara açtım klimayı içeri bişeyler çıktı kanallardan üfleyince jant kapagı alayım bitenede bayramdan sonra biri kırılmış

rüzgaarlığı iyi yapıştıramadım ayna tarafı kalkıyor tekrar kaldırıp çift taraflı bantla yapıştırsam olurmu ben yapamayacam galiba ucu iki tarafında kalkmış rüzgarlığın

Teybin altında saatin solunda biri boş, biri sis farı biri arka cam buhar çözücü olması lazım. Kadranda da ışığı var. O sis farı tuşu tek başına açması lazım sis farını. Hatta o tuş sis farın yoksa bile arkada bagaj kapağında bulunan sisleri yakar normal şartlarda. Bende sis yok diye orayı frene bağlamıştım. Frene basınca arka sisler de yanıyor. :)[/QUOTE

kardeşim birde şunu sorayım ön camın altında içerde bir şey var siyah resmini çekseydım o ne olabilir nedir belki hemen anlarsın ama resmin çekeyim nedir o ne işe yarar biliyormusun acaba

Valla resim olmadan zor. Ön camın altında siyah deyince aklıma ön cam buhar çözücünün petekleri geldi. Bilmem yardımcı oldu mu sana...

ya bu siteye neden resim yüklenmiyor url diye bişi çıkıyor copy past yapıyorum olmuyor anlamadım nasıl yükleyecez resim yardımcı olabilirmisiniz

Valla resim olmadan zor. Ön camın altında siyah deyince aklıma ön cam buhar çözücünün petekleri geldi. Bilmem yardımcı oldu mu sana...
DoJ17Z.jpg
[/URL][/IMG]

kardeşim resmini çektim budur bu nedir ne işe yarar öğrenebilirmiyim sormuştum önceden size

Geri