Bu da benim aracım :) Yeni Üye :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sühacan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
allah kaza bela vermesin düzgün bir boya işçiliği ile bundan neler olur neler güzel günlerde kullan

maşallah araca boya olursa gerçekten süper olur ;)
maraspinin anlamını merak ettim..

kazasız belasız kullanın maşallh araca da fiorinoların 55 bg oldugunu sanmıyorum ben zten multijet motor var 90lik sanırım ayrıca torku yüksek araçlar yani baya iyi gidiyolar ben kullandım 3 ay şirket aracımdı 170 180 i yapıo çok rahat 2008 model 1.3 multijet kullandım
2011 den sonra 90 beygir oldu.. daha öncesi 75 beygir.. yanlış tutşa basmışım... :P
ama yine broadway hafif olduğu için her türlü geçer.. yokuş olmadığı taktirde :)

Son düzenleme:
plakadan sorgulatmıştım 1.3 mj 75likdi. ben samsunda oturmuyorum mersindenim. samsuna arada iş için gidiyorum.2-3 gün kalıp dönüyorum bu aralar gene gitcem ve bi haftaya yakın kalmayı düşünüyorum biraz tatil yapma hesabı :) geldiğim zmnda görüşmek isterim :)
geldiğinizde haber bekliyorum :)

geldiğinizde haber bekliyorum :)
tmm haber veririm :)

bu arada dualarınız için çok teşekkür ederim. Allah izin verirse önümüzdeki hafta kaporta boya falan komple bakıma gircek :)

Aramıza hoşgeldiniz, böyle bir araç elimde olsa tam proje makinesi yapılır sıfırdan boya vs. hepsini gerçekleştirirdim. :)

Aramıza hoşgeldiniz, böyle bir araç elimde olsa tam proje makinesi yapılır sıfırdan boya vs. hepsini gerçekleştirirdim. :)
yavaş yavaş yapcaz işte hayırlısıyla :) bu arada mersinden kimse yok mu buralarda yaa :))

Geri