allah kaza bela vermesin düzgün bir boya işçiliği ile bundan neler olur neler güzel günlerde kullan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2011 den sonra 90 beygir oldu.. daha öncesi 75 beygir.. yanlış tutşa basmışım...kazasız belasız kullanın maşallh araca da fiorinoların 55 bg oldugunu sanmıyorum ben zten multijet motor var 90lik sanırım ayrıca torku yüksek araçlar yani baya iyi gidiyolar ben kullandım 3 ay şirket aracımdı 170 180 i yapıo çok rahat 2008 model 1.3 multijet kullandım
geldiğinizde haber bekliyorumplakadan sorgulatmıştım 1.3 mj 75likdi. ben samsunda oturmuyorum mersindenim. samsuna arada iş için gidiyorum.2-3 gün kalıp dönüyorum bu aralar gene gitcem ve bi haftaya yakın kalmayı düşünüyorum biraz tatil yapma hesabı geldiğim zmnda görüşmek isterim
tmm haber veririmgeldiğinizde haber bekliyorum
yavaş yavaş yapcaz işte hayırlısıyla bu arada mersinden kimse yok mu buralarda yaa )Aramıza hoşgeldiniz, böyle bir araç elimde olsa tam proje makinesi yapılır sıfırdan boya vs. hepsini gerçekleştirirdim.