Evet Samsun Havzahalıfleks var ztn bide sen samsundan mısın?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet Samsun Havzahalıfleks var ztn bide sen samsundan mısın?
plakadan sorgulatmıştım 1.3 mj 75likdi. ben samsunda oturmuyorum mersindenim. samsuna arada iş için gidiyorum.2-3 gün kalıp dönüyorum bu aralar gene gitcem ve bi haftaya yakın kalmayı düşünüyorum biraz tatil yapma hesabı geldiğim zmnda görüşmek isterimfiorinalar 55 hp.. senin araban ise 1.4 72 hp galiba yorumlardan okuduğuma göre.. senin araban fiorinalardan hafif ve daha yüksek hplı olduğu için her türlü geçer yani
ben samsundayım.. arabayı boyatmayı düşünürsen veya başka birşey yaptırmayı düşünürsen ben seve seve yardımcı olurum.. samsunda sanayide tanıdığım çok iyi ustalar var.. istersen beraber boyacıya gidebiliriz..
saolun tşk ederim.bnm yarıştığım 2010 modeldi.fakat şoför biraz ürkekti. araba hakkını veriyordu fakat adam hakkını istemeyi bilmiyordukazasız belasız kullanın maşallh araca da fiorinoların 55 bg oldugunu sanmıyorum ben zten multijet motor var 90lik sanırım ayrıca torku yüksek araçlar yani baya iyi gidiyolar ben kullandım 3 ay şirket aracımdı 170 180 i yapıo çok rahat 2008 model 1.3 multijet kullandım