Forumda servisler hakkında bir çok sıkıntılı konu var. Hep tek taraflı olmamak adına yaşadığım ufak bir olayı anlatmak istiyorum. Alev kırmızı Sport tourer aracımın arka tampon sol kısmında aldığımda çizikler vardı. Görüntü olarak rahatsız ettiği için sadece bu plastik parçayı boyatmak istiyordum. Daha önce boya yaptırdığım yere gittim. Ondan sonra bir çok yere gittim. Bilindik cevaplar. Bu renk özel renk bunda 7 kat boya var verniği özel rengi tutturmak çok zor falan filan bilinen muhabbetlerden sonra kimi 200 kimi 300 kimi 450 fiyat verdi. Çaresiz en uygun fiyat verene yaptırayım diye düşünürken başka bir şey için Yenibosna İnanlar servise gittim. O arada bu parçayı ne kadara boyarsınız dedim. 100 TL + KDV dediler. Ben de şaşkınlıkla hemen boyatayım dedim. Ancak aracı akşam almam gerektiği için o parçayı söktüler. Ben de aracı aldım ertesi sabah getirdim ve akşam da tertemiz teslim aldım. Boya da renk farkı sedef farkı falan yok. Sonuçta servis işi ben her anlamda memnun oldum. Sağolsunlar söküp takma işçilik ücreti vs de almadılar. Bir de ufak onarım yapmışlar. Bazen önyargılarımıza teslim olmamak gerekiyor.