bana kızmayın ama abicim otomatik vites bineceksen.. honda.merco.vw. ye bineceksin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bana kızmayın ama abicim otomatik vites bineceksen.. honda.merco.vw. ye bineceksin.
EDC bin en iyi şanzıman olduğu konusuna katılmıyorum. Segmentinde DSG 2016 itibariyle çok iyi durumda. Euro 6 motorla son derece uyumlu.Mercedes'i bilmem ama vw'nin de arıza tarafında edc sen asagi kalır yanı yok. Ayrıca vw garantiden yapılan işlemlerin işçilik ücretlerini müşteriden tahsil eder. Sizin yazmış olduğunuz modeller üst sinif. Renault'a denk modellerde ( vw hariç ) zaten edc kadar iyi şanzıman yok. Dolayısı ile sorun olmasını beklemeyin onlarda.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
EDC bin en iyi şanzıman olduğu konusuna katılmıyorum. Segmentinde DSG 2016 itibariyle çok iyi durumda. Euro 6 motorla son derece uyumlu.
CVT şanzıman da sonsuz vites özelliği ile beni etkiledi ama bunlar kadar ekonomik değil.
Bence 2016 Son güncellemelerle DSG segmentinin en iyisi. Aracım 2011 ama 2015 EDC kullandım bir fark yok. 1-2 kararsızlığı hala ciddi oranda var. İlk kalkışta geç yanıt vermede de pek bir geliştirme yok. Bunların dışında zaten çok konforlu ve ekonomik şanzıman.
"Ekonomik" deyince 200-300 bin olanlar mutlaka baskı balata takımlarını degistiriyordur. Lakin rakamlar kabul edilebilir değil. Bu konuda gelişme var mı bilmiyorum.
Bu arada dün eski şanzıman beynimi buldum. İsteyene içinin fotolarini gönderebilirim.(merak edene)
Tapatalk işkencesi ile yazıldı.
EDC bin en iyi şanzıman olduğu konusuna katılmıyorum. Segmentinde DSG 2016 itibariyle çok iyi durumda. Euro 6 motorla son derece uyumlu.
CVT şanzıman da sonsuz vites özelliği ile beni etkiledi ama bunlar kadar ekonomik değil.
Bence 2016 Son güncellemelerle DSG segmentinin en iyisi. Aracım 2011 ama 2015 EDC kullandım bir fark yok. 1-2 kararsızlığı hala ciddi oranda var. İlk kalkışta geç yanıt vermede de pek bir geliştirme yok. Bunların dışında zaten çok konforlu ve ekonomik şanzıman.
"Ekonomik" deyince 200-300 bin olanlar mutlaka baskı balata takımlarını degistiriyordur. Lakin rakamlar kabul edilebilir değil. Bu konuda gelişme var mı bilmiyorum.
Bu arada dün eski şanzıman beynimi buldum. İsteyene içinin fotolarini gönderebilirim.(merak edene)
Tapatalk işkencesi ile yazıldı.
Şahsi aracım Fluence EDC. Şirkette sık sık VW araç kullanıyorum. Polo, golf jetta gibi. 2015-16-17 modellerini n hepsini denedim. Bu sebepten euro 6 motorla şanzıman gelişimini bariz fark edebiliyorum.Siz vw mi renault mu kullanıyorsunuz ? Merak ettim.