Basarsoft Türkiye 2020.07 (Q3)

2020 03 konusuna yazmıştım wince'ye girmek için yapılması gerekenler

Wince ekranına girmek için
Videoyu izleyiniz.

https://www.youtube.com/watch?time_c...ture=emb_title

Flashbellekte
mcmtest_activate_4medianav.ini
mcmtest_activate.ini
adlı dosyalar olması lazım. Notdefteri ile boş dosya yapabilirsiniz sadece adı ve dosya uzantısı bu şekilde olması yeterli.

Kod kısmına 2383 sonrasında 9065 girip Wince ile tanışıyorsunuz.

Videodaki gibi wince ekranına girince "MD" klasörü USB bellek oluyor. Oradaki harita dosyalarını "Storage Card 4" klasörü içindeki harita klasörlerine birebir yapıştırıyorsunuz. Map klasöründekileri yine map klasörüne, licance klasöründeki dosyayı yine licance klasörüne, poi klasöründekini de poi klasörüne yapıştırıyorsunuz.

Ben "Storage Card4" içindeki haritaları USB belleğe yedek aldım aynı kes yapıştır ile. Kopyala, kes, hepsini seç menüsüne edit tuşundan ulaşabilirsiniz. Temel haritayı da kesip taşımış oldum, direkt olarak 2020 başarsoft haritası var. Etrafımda yeni açılan sokaklar falan da görünüyor.

Wince'ye girmek için çekinenlere yol gösterir umarım.

Nasıl güncellediniz? Ben Renault Toolbox programını açınca program kendini güncellendi ve flashdiskteki imzayı görmez oldu...

Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Programı indirip kendi versiyonunu güncelliyor önce. Sonra flash diski fat32 olarak biçimlendirmen lazım. Burdaki öncelik biçimlendirdiğin flash diski önce aracına takman. Ordan bilgileri yükleyip sonra bilgisayardan programı açtıktan sonra diski taktığında görecektir. Youtube da çok var videosu

Basarsoft Türkiye 2020.07 (Q3)
Harita
Turkey_Basarsoft_2020.07_20100 6.fbl
Turkey_Basarsoft_2020.07_20100 6 _ (AP) .fpa
Turkey_Basarsoft_2020.07_20100 6_ (DA) .fda

Yapı
Turkey_Basarsoft_2020.07_20100 6.3dc

Poi
Turkey_Basarsoft_2020.07_20100 6.poi

Rar Şifre: 10245
https://dosya.co/yrf6kf4nzwv0/Bixby.rar.html

Lisans
Mega_Free_LIFETIME_Update_BASA RSOFT_2020_Q3.lyc
Turkey_citymap_Free_update_202 0_Q3.lyc
Turkey_Primo_2020_Q3.lyc

https://dosya.co/hr9hv2t90d2h/license.rar.html

Not: Sorumluluk kendinize aittir.
Buradan dosyaları çalıp para ile satanlara hakkım haram olsun.

Hocam RNAV 4.1.0 için nasıl yapıyoruz? 2019 güncellemesi yaptım indirdiğim dosya lgu uzantılıydı. Bu dosyalar içinde göremedim?

4.1.0 için .lgu uzantılı dosyası olan var ise paylaşabilir mi.WİN CE den güncelleme yapmayı bilmiyor herkes. Yardımcı olabilecek arkadaş varmıdır. Hayırlı ramazanlar.

Google a "igo 2020q4" yazın, q4 haritasını yayınlayan bir site mevcut. Poi leri ellemedim fakat haritayı bu şekilde q4'e yükselttim.

Google a "igo 2020q4" yazın, q4 haritasını yayınlayan bir site mevcut. Poi leri ellemedim fakat haritayı bu ÅŸekilde q4'e yükselttim.

Windows kısmı ile mi yaptınız?

Google a "igo 2020q4" yazın, q4 haritasını yayınlayan bir site mevcut. Poi leri ellemedim fakat haritayı bu şekilde q4'e yükselttim.
Fazla aktif olamıyorum forumda 2020q4 igo diye arattığınız here firmasının haritası fazla kapsamlı değil benim sizlere nacizhane tavsiyem başarsoft firmasının haritasıdır. Elimden geldiğince başarsoftun haritalarını paylaşıyorum sizlerle Here q4 haritası başarsoftun q1 eşit değilde eşit sayalım başarsoft here firmasına göre daha kapsamlı.
Diğer bir konu lgu dosyasını yapamıyoruz çok uğraşmalarımıza karşı o yüzden wince den dosyaları yerine koyarak basit bir şekilde yapıyoruz lgu dosyaları genelde eksik dosya ile çok karşılaşıyoruz buda cihazları bozulmasına kadar yol açıyor bu yüzden dboot ile wince gecip bilgisayar kullanır gibi dosyarı yerine koyuyoruz.
Hayırlı Ramazanlarınız olsun.

Merhaba

Dediğiniz gibi Başarsoft bu konuda daha kapsamlı. +1 olarak size katılıyorum.

MN3 kullanıyorum Tomtom Here Başarsoft tüm haritalar var cihazımda tecrübeyle sabit.

Radar tabanlarıyla ilgili dosyanızvarsa güncel paylaşmanızı rica ediyorum. Bendekiler 2020 başı sanırım.

Geri