Basarsoft Türkiye 2020.07 (Q3)

wince menüsünden gerekli aktarımı da yaptım sıkıntısız 2020 güncellememiz oldu emeği geçenlere teşekkürler..

TomTom 2020 2. yarı haritasını kullanıyorum. Başarsoft ile bir süre karşılaştırdım. Başarsoft kırsalda çok daha iyi ama şehir içinde kesinlikle TomTom. O yüzden TomTom'a devam ediyorum.

emeğinize sağlık

https://programindir.cafe/igo-map-to...ndir-full.html

bu linktede tomtom'un 2020 sürümü var hafta sonu deneme imkanım oldu göksun maraş arasında son tüneller hariç harita güncellemesi olmuş
Daha önce 2013 sürümü vardı bende tünellerin hiç biri yoktu eski yolları gösteriyordu
Burdan hiçbirşey inmiyor ya da ben yapamıyorum ayrı bir şekilde link atma imkânınız var mı? Birde wince içinde tom tom haritalarını nasil kullandınız merak ettim.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tomtom 7gb dosya büyüklüğündeydi biraz geç inmişti.Özet olarak Winceden önceden kopyaladığım harita dosyalarını tomtomdaki türkiye haritalarını birebir eşleştirerek kopyalayarak pcde düzenledim sonra winceden kopyala yapıştır yaptım sorunsuz kullanıyorum şuan

tomtom 7gb dosya büyüklüğündeydi biraz geç inmişti.Özet olarak Winceden önceden kopyaladığım harita dosyalarını tomtomdaki türkiye haritalarını birebir eşleştirerek kopyalayarak pcde düzenledim sonra winceden kopyala yapıştır yaptım sorunsuz kullanıyorum şuan

detay ve reim atabilirmisiniz.?

detay ve reim atabilirmisiniz.?

foruma resim yükleme yapamadığım için malesef atamıyorum ancak birleştirmiş olduğum dosyayı internete yüklemeye çalışıyorum eğer yüklenirse linkini paylaşırım sizinle. Sizde eski haritanızın yedeğini alıp denersiniz olmazsa eski haritanıza dönersiniz.

Son düzenleme:
ayıklayacaksınız

Yalnız bu haritanın boyutu bir öncekinden 03 olan sürümden daha düşük. Nedeni ne olabilir acaba?

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri