Basarsoft Türkiye 2020.07 (Q3)

.lgu olduğunda rahatça yükleyebiliyordum ama bu wince işine bi ısınamadım. aslında bir arkadaş wince üzerinden bu harita güncellemesini videoya çekip atsa ne hayır duası alır anlatamam basamakları izleye izleye rahatça yaparız. :)

Fazla aktif olamıyorum forumda 2020q4 igo diye arattığınız here firmasının haritası fazla kapsamlı değil benim sizlere nacizhane tavsiyem başarsoft firmasının haritasıdır. Elimden geldiğince başarsoftun haritalarını paylaşıyorum sizlerle Here q4 haritası başarsoftun q1 eşit değilde eşit sayalım başarsoft here firmasına göre daha kapsamlı.
Diğer bir konu lgu dosyasını yapamıyoruz çok uğraşmalarımıza karşı o yüzden wince den dosyaları yerine koyarak basit bir şekilde yapıyoruz lgu dosyaları genelde eksik dosya ile çok karşılaşıyoruz buda cihazları bozulmasına kadar yol açıyor bu yüzden dboot ile wince gecip bilgisayar kullanır gibi dosyarı yerine koyuyoruz.
Hayırlı Ramazanlarınız olsun.
İş yerimin yakınındaki, yeni yapılmış patika yolları bile q4 de görünce sevinmiştim açıkcası. O yüzden de güncelliği konusunda pek tereddüt etmedim. Ama sizler aktif kullanıyorsanız ve başarsoft u önerirseniz tekrar ona geçerim. Geçen sene başarsoft datası olmayan köylere here maps offline harita ile gitmiştim. Ama genel olarak Başarsoft daha iyi anladığım kadarıyla. Eyvallah teşekkür ederim.

Yokmu bu yüklenen dosyaların adım adım nasıl yükleneceğini (win ce üzerinden) gösterecek bir babayiğit :)

win ce ile yapmak biraz zor geliyo bizlere. "lgu" dosyası yapmayı biliyor o parayla satan bide youtube a atmış. yazdım . alın teri deyip para istedi. 5-10 dakika da halledip milletin parasını alıyor.

Lgu dosyası isterseniz 2020.03 aşağidaki linkte olacaktır yenisini para ile satıyor arkadaş
https://www.procarcamera.com/clio-4-harita-guncelleme/

Not: Bizde para geçerli değildir. Allah razı olsun deseniz yeterli olur bize.

win ce ile yapmak biraz zor geliyo bizlere. "lgu" dosyası yapmayı biliyor o parayla satan bide youtube a atmış. yazdım . alın teri deyip para istedi. 5-10 dakika da halledip milletin parasını alıyor.

Burda sistem [FONT=&quot]4.1.0 VE 9.1.3 [/FONT] için diyor. Benim sistem 4.1.1 .Bende olmaz mı bu?
Yok dostum orda demek istediği önceki media nav jenerasyonları için. Yükleyebilirsin sıkıntı yok.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri