Basarsoft Türkiye 2020.07 (Q3)

talisman rlink2 deki navigasyona da güncelleme yapılabilir mi bu dosyalarla acaba

bunu da \content\global_cfg\ klasörüne atmalısınız.
buyrun en son version
781942 https://s2.dosya.tc/server15/04mv0n/global_cfg.zip.html

global_cfg dosyaları
her ülkeye özel izin verilen hız limitleri , fbayrak, uyarı işaretleri, TMC, ikonlar ve diğer gerekli bilgileri içerir.

iGo değilse olmaz

Son düzenleme:
arkadaslar bu harita media nav 10.0.13.x sürümleriyle uyumlu mu eger uyumlu ise kurulum aşamaları nasıldır anlatabılecek yazabılecek bırılerı varsa sevınırım

4.1.0 için güncelleme yapmak istiyorum. Şu anda 2019_q2 yüklü. Elinde 2020_q7 nin lgu uzantılı dosyası olan varsa paylaşabilirmi. Win ce üzerinden yükleme yapamayacağım hangi dosyayı nereye kopyalayacağım anlayamadım. İyi günler.

bazı arkadaşlar var. ismini zikretmek istemiyorum mail den millete gönderip hesaplarına para yatırtıyorlar. inşallah bu mesajı görğüyordur.

bazı arkadaşlar var. ismini zikretmek istemiyorum mail den millete gönderip hesaplarına para yatırtıyorlar. inşallah bu mesajı görğüyordur.
Elinde var olanda yardım etmiyor sanırım pek zaten.

Merhabalar, ben yeni kullanıcıyım, hem araç, hem de forum için. Renault tools ile 4.0.3 ü 4.1.0 olarak güncelledim. Harita güncellemeleri de aynı şekilde Renault Tools ile yapılmıyor mu?

Merhabalar, ben yeni kullanıcıyım, hem araç, hem de forum için. Renault tools ile 4.0.3 ü 4.1.0 olarak güncelledim. Harita güncellemeleri de aynı şekilde Renault Tools ile yapılmıyor mu?
Nasıl güncellediniz? Ben Renault Toolbox programını açınca program kendini güncellendi ve flashdiskteki imzayı görmez oldu...

Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri