Yeniden yükleyip linkleri yolladım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeniden yükleyip linkleri yolladım.
Allah Bu kardeşimizden ve dosyaları paylaşandan razı olsun milletin parayla yaptığı güncellemeyi bize sundular.Yeniden yükleyip linkleri yolladım.
aracim captur 2016 medianav evo son versiyonu 9.1.3 diger arkadasin dedigi gibi yapip upgrade.lgu dosyasini olusturdum daha sonra araca usb takinca direk guncelleme sayfasi cikti guncelleme 15-20 dk surdu ama haritaya baktigimda hala 2014 haritasi gozukmekte link gonderebilirmisiniz banadaAynen bu şekilde yaptım, kesinlikle sorunsuz çalıştı Teşekkürler. isteyen olursa lgu dosyasının linkini verebilirim. Paylaşmamda sakınca yoksa buradada paylaşabilirim. Fırsatçılara inat
ayni sorun ile karsilastim guncelliyo bir kere acilip kapaniyo sonra tamamlandi gosteriyo (sizin verdiginiz dosyadan once kendi olusturdugumdada ayni sorun oldu) daha sonra haritalar bolumune bakinca 2013-2014 haritalari var hala anlasilan ya benim sistemimde bir sorun var yada bisey yanlis yapiyorum harita gunceleme bolumune girdim daha sonra kontrol icin usb icine dosyalari mevcut dosyalari atti navigasyon sistemi bilgisayara girip icine bakinca orda bu yeni haritalar gozukmekte ama cihazda haritalar bolumunden kontrol edince eski haritalar mevcut ilginc