Basarsoft 2021.03 (Q1) Turkiye Haritası

MediaNav Evo 9.1.3 için ben de link alabilir miyim?

Kuvvetle muhtemel cihazınızın versiyonu ile uygun olanı yüklemiyorsunuz. Cihazın yazılım versiyonu kaç

9.1.3 bendeki versiyon olmayinca farkli alternatiflere baktim daha sonra wince diye bir uygulama ile bilgisayarin yani navigasyonun arayuzune girdim orda baktim bu sizin haritalar mevcut onlarin ismi degisicekse bilmiyorum ama onlari eskileri sildim oyle denedim bu sefer navigasyon hic calismadi yedegini aldigim icin esi haline getirdim eski haritalar calisti yani acikcasi nerde yanlis yaptim bilmiyorum ama bi kac farkli sekilde denedim bir tek dosyalarin isimlerini degistirip oyle denemedim onuda denicem sonrada birakicam cunku yanlis bisey yapip tamamen sorun yasamak istemiyorum

aracım clio4 2016 sürüm 9.1.3 uygun 2021 harita lgu var mı? Olan paylaşabilir mi? muzafferoztas@gmail.com teşekkürler.

video oynatmak için clio 2017 media upgrade programı alabilirmiyim

Gönderdiğiniz 9.1.3 sürüm için 2021 haritayı sayenizde güncelledim. Çok teşekkür ederim. Paylaşım için sağolun. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

2021 lgu harita 9,1,3

çok teşekkürler haritam 2021 oldu.Lütfen 2022 gelirse paylaşırsanız sevinirim. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Geri