Basarsoft 2021.03 (Q1) Turkiye Haritası

4.0.6 için güncelleme linkini bana da gönderebilir misiniz?

daha güncel bir harita geldi mi biliyor musunuz?

Aynen bu şekilde yaptım, kesinlikle sorunsuz çalıştı Teşekkürler. isteyen olursa lgu dosyasının linkini verebilirim. Paylaşmamda sakınca yoksa buradada paylaşabilirim. Fırsatçılara inat

kardeşim banada atarmısın rica etsem linki

linkler süresi dolduğu için silinmiş, yeniden oluşturup yükleyeceğim sonrasında yeni linkleri atarım.

Yeniden oluşturup servera yükledim. Mesaj yazanlara yeni linkleri attım, atladığım kimse varsa yeniden yazsın.

Yeniden oluşturup servera yükledim. Mesaj yazanlara yeni linkleri attım, atladığım kimse varsa yeniden yazsın.

Ben konudan koptum, direkt lgu dosyası mı veriyordun yoksa wince den yüklemek için dosyalar mı? Dün wince ile uğraştım ancak pek olmadı gibi, yazan bazı dosyaları göremedim (tmc yok mesela). Bir de 5nci maddede belirtilen (5.sırasıyla belirtilen adımları izleyin (4.0.6 ve altı sürümler için C-U-E, 7.0.5 ve üzeri sürümler için C-W-E) " CUE?" ne onu da anlamadım. Şu işi bi video ile çeken olsa duamızı alır :)

Merhaba 1.0.15 için güncelleme linki alabilir miyim... bu arada Ses veya herhangi bir sorun varmı navigasyonda

hocam linkler çalışmıyor özelden mesaj yazdım

Geri