Basarsoft 2021.03 (Q1) Turkiye Haritası

4.0.6 ve altı için olan dosyanın linkini gönderiyorum birde onu denersin.

Aynen bu şekilde yaptım, kesinlikle sorunsuz çalıştı Teşekkürler. isteyen olursa lgu dosyasının linkini verebilirim. Paylaşmamda sakınca yoksa buradada paylaşabilirim. Fırsatçılara inat

Merhaba,

Linki bana da gönderebilir misiniz? Emeğinize sağlık.

Merhaba,

Linki bana da gönderebilir misiniz? Emeğinize sağlık.

özelden

4.0.6 öncesi ve 7.0.1 sonrası iki dosya linkide gönderildi, sürümünüze göre indirebilirsiniz

merhaba hocam; 9.1.3 için bende link alabilir miyim?

1.0.13.2 için navigasyon gözükmüyor bende. Açmanın bir yolu var mı acaba?

özelden

4.0.6 öncesi ve 7.0.1 sonrası iki dosya linkide gönderildi, sürümünüze göre indirebilirsiniz

Kardeşim öncelikle teşekkürler dosya paylaşımın için.
Öncesinde sorduğum bir soru vardı onun cevabını alamadım, burada da yine aynı cümle var. Benim sistem 4.1.0, yazıda 4.0.6 öncesi ve 7.0.1 sonrası diyor , ben hangi gruba dahil oluyorum o zaman :)

Aynen bu şekilde yaptım, kesinlikle sorunsuz çalıştı Teşekkürler. isteyen olursa lgu dosyasının linkini verebilirim. Paylaşmamda sakınca yoksa buradada paylaşabilirim. Fırsatçılara inat

Eline sağlık usta cihaz sürümüm 9.1.3 zahmet olmazsa linki atabilir misin banada?

Kardeşim öncelikle teşekkürler dosya paylaşımın için.
Öncesinde sorduğum bir soru vardı onun cevabını alamadım, burada da yine aynı cümle var. Benim sistem 4.1.0, yazıda 4.0.6 öncesi ve 7.0.1 sonrası diyor , ben hangi gruba dahil oluyorum o zaman :)
4.0.6 grubuna dahilsin

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1.0.13.2 versiyonunda 2020 Q3 sürüm var, bunu son sürüme güncelleme şansımız var mı acaba?

Geri