Bakalım Buna Ne Diyeceksiniz ? ( 32 HR 034 )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByTyFn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ya birde şu var , nikelaj takılıyor , sport yazılıyor .
Kaputa koruma yaptırılıyor , panjurda nikelaj var .

Yani araba pop giyinmiş arabesk okuyor .
Yada tam tersi , arabesk giyinmiş pop okuyor .

Yapılacaksa ya pop okusun , ya arabesk :)

Güle güle kullan kardeşim.

Sticker yakışmış güle güle kullan kardeşim...

• Beğen
Tepkiler: ByTyFn
tamponuda beklemedeyiz işte o zaman o amblem adını gerçekten taşıyacak yakışmış kardeşim güle güle kullan :)

tamponuda beklemedeyiz işte o zaman o amblem adını gerçekten taşıyacak yakışmış kardeşim güle güle kullan :)

Teşekkürler , En Kisa Zamanda Oda Olucak İnşallah :)

Güzel olmuş gule gule kullan tayfun bıraz daha buyuk olsaymış yaa ;))) kaput maskesi ufak olanı var sendeki cok buyuk illa olsun dıyosan ufagından al bende arabamı stock halini bi ekliyim bari kıskandım

Güzel olmuş gule gule kullan tayfun bıraz daha buyuk olsaymış yaa ;))) kaput maskesi ufak olanı var sendeki cok buyuk illa olsun dıyosan ufagından al bende arabamı stock halini bi ekliyim bari kıskandım

Teşekkürler , Büyüğüne Baktim Ama Çitalar Olduğu İçin Güzel Durmaz Diye Düşündüm.. Kaput Maskesini RS Tamponumu Alinca Çikarticam Merak Etmeyin :) :) Tabi Koy Artik Fotograflari Bekliyorum :eyv :eyv

Çok güzel olmuş bunun jpeg dosyası mevcut mudur sende ?

Çok güzel olmuş bunun jpeg dosyası mevcut mudur sende ?

Teşekkürler , Yok Kardeşim , Ama Verdiğim Linkte 15.50 TL Gibi Bir Rakam , Reklamcidan Yaptirmaya Kalksan Daha Fazla Ücret Ödersin.. Bence Hiç Uğraşma Ordan Ver Siparişini.. :eyv :eyv

Geri