Arka Plakalık Işığı Hk.

içerisi ve bagaj bile feci aydınlanmış. ben taktıracak olsam plaka ışığı ve bagaj ışığını taktırırdım sizinkinden. gece sürüşlerinde bu derece fazla kuvvetli bir ışık rahatsızlık verecektir bir an için gözlere.
İç ışık çok uzun karanlıkta sürünce birden yakılırsa dediğiniz doğru . Ama şehiriçinde sokak aydınlatmalarıda olduğundan gözlere çok dokunmuyor. Geri vites ışığı tek olduğundan plakanın güçlü yanması ve geri vitesinde güçlü olması iyi oluyor..

Hayirli olsun benim arac icin geri vites isigini sordum 90 tl dediler. Bide gece geri vites isiginin fotosunu cekerseniz sevirim.

Sent from my iPhone using Tapatalk
sizin araç nedir acaba, ben photon genel dağıtıcısından aldım. İsterseniz özelden numarasını yollayabilirim. Telde biraz pazarlık yaptı benimle alırken, biraz uyguna geldi toplu alınca..

sizin araç nedir acaba, ben photon genel dağıtıcısından aldım. İsterseniz özelden numarasını yollayabilirim. Telde biraz pazarlık yaptı benimle alırken, biraz uyguna geldi toplu alınca..

Benimki kadjar. Bende dagiticiyla konustum facebookdan 90 tl dedi. Farkli sanirim ampulleri. Baska biyere sormustum orasida 120 demisti. Yine ayni marka photon.

Benimki kadjar. Bende dagiticiyla konustum facebookdan 90 tl dedi. Farkli sanirim ampulleri. Baska biyere sormustum orasida 120 demisti. Yine ayni marka photon.

Tam bilmiyorum farklı mı ama şöyle bişey var, kadjarda geri vites ışığı 2 taneyse ondan olabilir. Okadar yüksek fiyatlı olacağını sanmıyorum başka türlü.. Bi ihtimalde belki daha pahallı üst model bir ampuldür..

Tam bilmiyorum farklı mı ama şöyle bişey var, kadjarda geri vites ışığı 2 taneyse ondan olabilir. Okadar yüksek fiyatlı olacağını sanmıyorum başka türlü.. Bi ihtimalde belki daha pahallı üst model bir ampuldür..

Aynen iki tane o yuzdendir.

Haklisiniz clioda tekti :)

Ben biraz pazarlıkla 40TL ye aldım çift olduğu için o fiyatlar normal ozaman. Keşke clio da çift olsaymış 90 da verirdim ben:)

Gayet guzel kazasiz belasiz ins rize yollarinda :)

biraz konu dışı ama bagajdaki koltuğa yapıştırılan bagaj organizetörü fileyi nereden temin edebilirm acaba ?

Ben n11den aldım2 adet, birçok alışveriş sitesinde var. Çok kullanışlı oluyor, tavsiye ederim..

Geri