Arka Plakalık Işığı Hk.

Plakalık için 6000K ph7029 un kırmızısı ve beyazı var . İkisi arasında herhangi bir fark var mı ?
Bazı sitelerde de 7000K ph7029 da var ama Türkiye distribütöründe böyle bir ürün yok . Hangisini almalıyım sizce ?
Takıldığı yeri çıkartıp baktığımda iki ampulden sağdan takılıyor böyle olunca ikisi de sola doğru aydınlatmış oluyor. ph7029 sıkıştırmadan sığabiliyor mu ve arabayla plakayı ortalamış oluyor mu ? Benim taktırdığım ampul şeklinde 4ledli olduğu için yere bakınca sola doğru kaymış ışık . Sizin tavsiyelerinize göre değiştireceğim .

Amerikan park sensörü tam olarak ne işe yarıyor hocam? Sizin nelere müdahale etmenizi sağlıyor? Youtubeda vidolara bakıyorum da sinyal lambalarını istediğiniz gibi yakabiliyorsunuz sanırım, sadece bundan mı ibaret?
Amerikan park modülü(sensör değil). Sinyallerin istenilen parlaklıkta parklarla beraber direk yanmasını sağlıyor. Başka bir olayı yok.

Plakalık için 6000K ph7029 un kırmızısı ve beyazı var . İkisi arasında herhangi bir fark var mı ?
Bazı sitelerde de 7000K ph7029 da var ama Türkiye distribütöründe böyle bir ürün yok . Hangisini almalıyım sizce ?
Takıldığı yeri çıkartıp baktığımda iki ampulden sağdan takılıyor böyle olunca ikisi de sola doğru aydınlatmış oluyor. ph7029 sıkıştırmadan sığabiliyor mu ve arabayla plakayı ortalamış oluyor mu ? Benim taktırdığım ampul şeklinde 4ledli olduğu için yere bakınca sola doğru kaymış ışık . Sizin tavsiyelerinize göre değiştireceğim .

Kardeşim konunun ilk sayfalarını okursan plaka için olan modeli yazmıştık. Yerine de birebir oturur, aydınlatmasıda son derece tatmin edici.

Amerikan park modülü(sensör değil). Sinyallerin istenilen parlaklıkta parklarla beraber direk yanmasını sağlıyor. Başka bir olayı yok.
Sensör yazmışım yanlışlıkla.:) Sağ olun bilgiler için.

Özcan bey'in paylaştığı fotoğraftaki photon u aldım ve arka plakalığa taktım. Çok şık duruyor. Arıza lambası yakmıyor. Tavsiye edilir. Bir kaç özellik daha ekleyip fotoğraflarını çekmeye başlayacağım aracımın. Bu arada Bauhaus'tan sonax lastik parlatma jeli aldım. Methini duymuştum. Sonucunu yazarım. Patlama sırasında Kızılay'a çok yakındım bu akşam. Allah kurtardı. Herkese geçmiş olsun. Vefat edenlerimizin mekanı cennet olsun. Yakınlarına başsağlığı dilerim...

Geçen Bauhaus 'ta oto reyonunda göz ucuyla Osram 'ların yanında Photon ledler görmüştüm. Şimdi başlığı görünce gidip bakmaya karar verdim. Siz Bauhaus 'ta bakmış mıydınız? Uyumlu yoksa boşa gitmeyim.:eyv

Geçen Bauhaus 'ta oto reyonunda göz ucuyla Osram 'ların yanında Photon ledler görmüştüm. Şimdi başlığı görünce gidip bakmaya karar verdim. Siz Bauhaus 'ta bakmış mıydınız? Uyumlu yoksa boşa gitmeyim.:eyv

İnternetten temin edebilirsiniz. İlk sayfalarda ürünün kutusunu paylasmistim. Urun koduna gore alirsaniz sıkıntı yasamazsiniz...

Bu arada bauhaus internet sitesinden arastirdim. Plaka için kullanilan T10 tipi dipsiz led yok. Photon marka olarak sadece H7 tipi kisa fara uyumlu beyaz ampul var.

http://online.bauhaus.com.tr/Catalog/Products/Search?productName=Photon

Teşekkür ederim Özcan Bey. Siz PH7017 almışssınız sanırım. Bir de 7016 CB paylaşılmış tipleri farklı gibi? Bir de şimdi plakalık ışığının kapağına baktım da, kenarına tornavida falan takınca açılıyordur değil mi? Bagaj ışığı da aynı şekilde.

Evet kenarına tornavida takinca aciliyor ancak dikkatli açin lakin tirnagin teki kirilir çok hassas meret :) ben kirdim oradan biliyorum :)

Öğle arası Bauhaus 'a gittim. Photon PH7029 vardı ama fiyatı 59 lira. Aslında PH7016 'nın fiyatı da 24 lira olarak görünüyordu ama kalmamış ne yazık ki.

Geri