Arka Plakalık Işığı Hk.

CLİO 4 arka plakalık için uyumlu olduğuna eminsen bende bundan sipariş vermeyi düşünüyorum. Bir de iç aydınlatma için 3 tane mi almak gerekiyor ve iç aydınlatmada görsel olarak nasıl duruyor acaba?? Aklıma gelmişken birde Photon geri vites için hangisini almak lazım acaba?

Benim tam olarak kullandigim bu :) kutusunun fotografi asagida :) plakalik tavn aydınlatma ve parklarda bunu kullanigorum hic bir sorun yok.

o9dnYb.webp

Merhaba,
Ampullerinizin yaydığı ışığı resimdeki tablo ile karşılaştırabilirsiniz.

Özcan bey'in paylaştığı fotoğraftaki photon u aldım ve arka plakalığa taktım. Çok şık duruyor. Arıza lambası yakmıyor. Tavsiye edilir. Bir kaç özellik daha ekleyip fotoğraflarını çekmeye başlayacağım aracımın. Bu arada Bauhaus'tan sonax lastik parlatma jeli aldım. Methini duymuştum. Sonucunu yazarım. Patlama sırasında Kızılay'a çok yakındım bu akşam. Allah kurtardı. Herkese geçmiş olsun. Vefat edenlerimizin mekanı cennet olsun. Yakınlarına başsağlığı dilerim...

iki adet alacaksın kardeşim, içinde 2 tane var toplamda 4 tane oluyor, ;) 1 tanesini de bagajdaki ışıga taktım mı tamamdır ;)

Cevap tam anlamıyla bu :bravo

Bende bugün Photon ledlerin siparişini verdim. Yalnız 7016 değilde 7028 için sipariş verdim, birde geri vites için 7044 olan model uyuyormuş onu sipariş verdim.

Bende bugün Photon ledlerin siparişini verdim. Yalnız 7016 değilde 7028 için sipariş verdim, birde geri vites için 7044 olan model uyuyormuş onu sipariş verdim.

7044 olan fiyati nedir?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri