Arka Plakalık Işığı Hk.

7044 olan fiyati nedir?

Sent from my iPhone using Tapatalk
40 TL YE GELDİ. 7028 lerde exclusive seriymiy, 7016 ya göre çok daha parlak yanar kesinlikle bundan kullanın dediler. Biraz fiyat farkı var ama ondan aldım.. 3 takım(6adet) 7028 ve 7044 150TL ye geldi...

40 TL YE GELDİ. 7028 lerde exclusive seriymiy, 7016 ya göre çok daha parlak yanar kesinlikle bundan kullanın dediler. Biraz fiyat farkı var ama ondan aldım.. 3 takım(6adet) 7028 ve 7044 150TL ye geldi...

Tesekkurler, nereden siparis verdiniz ?

Ledler bugün geldi ve taktırdım.

iç Aydınlatma;
qMb05Z.webp

Bagaj Aydınlatma;
Mp0QOM.webp

Geri Vites ve Plaka Aydınlatma;
QBa56j.webp

İç, bagaj ve plaka için Photon T10 7028 modelini; geri vites için de 7044 modelini kullandım.
Benim gözlemim iç aydınlatma acayip farketti, arka koltuklar bile rahatlıkla aydınlanıyor.
Bagajda aynı şekilde daha iyi görünür oldu, geri vitesi gece deneyemedim ama gündüz bile diğerine göre baya güçlü yanıyor..

Hayirli olsun :)

Resimler gözüküyor :))

hayırlı olsun

içerisi ve bagaj bile feci aydınlanmış. ben taktıracak olsam plaka ışığı ve bagaj ışığını taktırırdım sizinkinden. gece sürüşlerinde bu derece fazla kuvvetli bir ışık rahatsızlık verecektir bir an için gözlere.

Hayirli olsun benim arac icin geri vites isigini sordum 90 tl dediler. Bide gece geri vites isiginin fotosunu cekerseniz sevirim.

Geri