Aracımı almak üzereydim 4 cam otomatik.

Bugün Çanakkale Saruhan Bayinin Önünden Geçtim, 2 Adet Clio IV Gördüm Beyaz Renkte ve Boş + Boş Versiyonları İdi :o
boş+boş yani ikisi de mi boş versiyon yani joydu. joy a talep varmıs o zaman burda sürücü kursu almıs mavi rengini modelini tam göremedim icon jantı vardı ama touch da olabilir yakından bakmak lazım. bir de sanki debriyaj biraz yüksek bu araclarda.

boş+boş yani ikisi de mi boş versiyon yani joydu. joy a talep varmıs o zaman burda sürücü kursu almıs mavi rengini modelini tam göremedim icon jantı vardı ama touch da olabilir yakından bakmak lazım. bir de sanki debriyaj biraz yüksek bu araclarda.

İkisi'de Boş Versiyonları İdi Galiba Dediğiniz Gibi Joy Denilen Modeller, Daha Cahilim Clio IV Serisine qw

aynaların kapıyı kapatınca tekrar acılması olayı içerden biri mi açıyor birini gördüm de sanki. kendine kendine eller serbestte kapatıp açmıyordu di mi

İçeriden hamım açtı kapattı. Araç tan inince otomatik kapanmıyor...

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bana elektrikli camlar 2013 mart gibi teslim olacak denmişti.. demek ki yalanmış bunu görmüş oldum.. eldeki araçları satsınlar diye bir taktik demek ki.. benim için manuel olması sorun değil ama aynı ay içerisinde alınan bir aracın biri manuel biri elektrikli cam olunca ister istemez insan kendini keriz gibi hissediyor.. Renault Türkiye beni keriz yerine koymuş. Tebrik ediyorum onları. Başarılarının da devamını diliyorum.

teşekkürler

4 cam oromatiği ve katlanan aynalar için video

https://www.youtube.com/watch?v=5U4ar3G-lo0&feature=youtube_gdata_player

dostum çok teşekkürler beni kırmadığın için.Ben de Edirne-Keşan bayiinden siparişimi verdim.Onlar yüzde doksan arka camlar otomatik geliyodu.Ben de sözleşme teklif ettim Arka camlar manuel olursa aracı almacam ve verdiğim 5000 tl kaparoyu geri alcam diye,kabul ettiler artık araç gelince görcez inşallah.Senin videoyu da ben Tekirdağ bayisine göstercem fotoğraflarına sahte demişti ona kapak olur bu video,hem de bişeyler öğrensinler de başka müşterileri mağdur etmesinler.Tekrar teşekkür ederim Allah razı olsun...

dostum çok teşekkürler beni kırmadığın için.Ben de Edirne-Keşan bayiinden siparişimi verdim.Onlar yüzde doksan arka camlar otomatik geliyodu.Ben de sözleşme teklif ettim Arka camlar manuel olursa aracı almacam ve verdiğim 5000 tl kaparoyu geri alcam diye,kabul ettiler artık araç gelince görcez inşallah.Senin videoyu da ben Tekirdağ bayisine göstercem fotoğraflarına sahte demişti ona kapak olur bu video,hem de bişeyler öğrensinler de başka müşterileri mağdur etmesinler.Tekrar teşekkür ederim Allah razı olsun...

hocam tekirdağ ı bi dava etmediğin kalmıs :D neyse hayırlı olsun aracın istediğin gibi gelir umarım.

Ben de aracimi 23 ekimde sipariş verdim.19 kasimda plaka takildi.09 icon.2 cam otomatik geldi.fena kafam bozuk.

Ben de aracimi 23 ekimde sipariş verdim.19 kasimda plaka takildi.09 icon.2 cam otomatik geldi.fena kafam bozuk.

Allah allah bir gariplik var ama Nerede? Ben 8 Ekimde sipariş ettim 24 Kasımda teslim aldım?

Ben bu renonun aklına kötü bişeyler diyeyim lansman döneminde benim bildiğim mantıken 44 liraya sattığın modele bunları ta en baştan koyman lazım ben ilk izlenimde arka cam otomatiği ve katlanır ayna olmaması sebebiyle reno işte ne beklenirki demiştim. Halen daha da diyorum. Aykırı bir durum olmadıkça bir daha asla renoya binmem. Bu kadar basit mi ya aynı parayı veren insanları sırf 1 ay erken aldılar diye aptal yerine koymaktır bu. Olacaktı madem en başta neden insanlara arka camlar fi tarihinden kalma araçlar veriyorsun? Ben renonun silivri avukatlığını yapardım hep kime söyledimse beni öyle kötü bozdular ki şaşarsınız.

Hocam şanslısınız vesselam Allah güle güle binmeyi nasip etsin. Aracınız güzel darısı olmayan herkesin başına. (Arka cam otomatiği ve katlanır ayna için söyledim bunu)

hocam ne diyelim kader utansın kinder yumurta gibi araba satışını da ilk kez görüyorum herşeyin bi standardı olur ya manuel devam et ya da baştan öyle yap bizi keriz yerine koydu büyük konuşmak istemiyorum ama bi daha reno mu tövbe yani böyle planlama üretim mi olur neye göre koyuyor bu 2 cam motorunu reno bana takmadiği cam motorlarını alsınlar da bi taraflarina neyse ders oldu bana.

Geri