Aracımı almak üzereydim 4 cam otomatik.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkaşlar.... Sagolun varolun....

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hayırlı olsun renk çok yakışmış

hayırlı olsun... Yan aynalar da otomatik mi acaba?Ben Tekirdağ bayisinde sordum aynı yerde çalışan iki satış görevlisinin birisi 4 cam otomatik 2013ten önce çıkmıyo dedi,diğeri ise var diyo.Ben de bu yüzden bekliyodum,sizin böyle aldığınızı öğrenmek benim için iyi oldu.Şuan yok diyen satış elemanına ispat ederim şimdi.Tekrar hayırlı olsun Allah kaza-bela vermesin...

hayırlısı olsun kazasız belasız sürüşler ...

hayırlı olsun

bana da 2013 arka camlar elektrikli üretilecek demişlerdi teslimat şubatı martı bulur dediler.. görüyorum ki daha önce üretilmiş.. araç satsınlar diye böyle bir yalana gerek yoktu bence..

süper haber, demekki benimki de 4 cam oto. gelecek :) hayırlı uğurlu olsun, en iyi günlerde kazasız belasız kullanın..

hayırlı olsun... Yan aynalar da otomatik mi acaba?Ben Tekirdağ bayisinde sordum aynı yerde çalışan iki satış görevlisinin birisi 4 cam otomatik 2013ten önce çıkmıyo dedi,diğeri ise var diyo.Ben de bu yüzden bekliyodum,sizin böyle aldığınızı öğrenmek benim için iyi oldu.Şuan yok diyen satış elemanına ispat ederim şimdi.Tekrar hayırlı olsun Allah kaza-bela vermesin...

Aynalar da katlanabiliyor arkadaşım...

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

abi aracın dizelse verilerini yazarmısın yada benzinliyse rica ediyorum bu arada aracın hayırlı uğurlu olsun inşallah kazasız belasız allah kullanmayı sana ve cümlemize nasip eder...

- Kısmetse 2013'te Kırmızısını Almayı Düşünüyorum :)

Geri