Aracımı almak üzereydim 4 cam otomatik.

Zaten arabayı Showroom da görünce arka cam için özellikle bakmadım bile çünkü aklımda arka camlar manuel diye sartlandirmistim kendimi.... Sağ on kapıyı açtım şöyle bir baktım ve gözüme çarptı neredeyse kendime bir tokat atasim geldi. İşin garibi onlar da fark etmemisler

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Biz reno sevdalılarını bile böyle konuşturabildiğin için çok teşekkürler reno..................:sinirli:sinirli:sinirli

Benimki de dün bayiye gelmiş.Gittim baktım arkalar ve ayna elektrikli gelmiş.Günlerdir acaba manuel mi elektrikli mi olacak derdim de böylece olumlu olarak sonuçlandı. :D

Benimki de dün bayiye gelmiş.Gittim baktım arkalar ve ayna elektrikli gelmiş.Günlerdir acaba manuel mi elektrikli mi olacak derdim de böylece olumlu olarak sonuçlandı. :D

Hayırlı olsun tahminlerim doğru sanırım

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

hayırlı olsun arkadaşım

Teşekkürler.Hepimizin ki hayırlı olsun.Kazasız belasız,iyi günlerde kullanalım araçlarımızı inşallah...

Güzel araç iyi günlerde kullanın :) joy olsun bizim olsun :D

Güzel araç iyi günlerde kullanın :) joy olsun bizim olsun :D
herkes touch mu icon mu alsam diye konusurken joy un reklamını bu kadar yaptıgın için reno nun sana hediye etmesi lazım bi tane joy model :D

herkes touch mu icon mu alsam diye konusurken joy un reklamını bu kadar yaptıgın için reno nun sana hediye etmesi lazım bi tane joy model :D

Sorma hocam Arabanın dış görünümüne bayıldım, güvenlik özellikleride çok iyi abs-asr-esp vs... ama gel görki o ortadaki navigasyon ekranına ısınamadım çok itici görünüyor bana bende bi sorun var sanırım :D o yüzden en iyisi benim için joy almak sis lambası,park sensörü,çelik jant ıvır zıvır ben yarına fiyatına ekletirim dışarda :D

Sorma hocam Arabanın dış görünümüne bayıldım, güvenlik özellikleride çok iyi abs-asr-esp vs... ama gel görki o ortadaki navigasyon ekranına ısınamadım çok itici görünüyor bana bende bi sorun var sanırım :D o yüzden en iyisi benim için joy almak sis lambası,park sensörü,çelik jant ıvır zıvır ben yarına fiyatına ekletirim dışarda :D
ben bi stepne alırım renodan joy alacak olsam diğerlerinden de bi sis taktırırım gerisine gerek yok .)

Geri