Aracımı almak üzereydim 4 cam otomatik.

Kerim bey aracınızı çanakkalenin hangi bayisinden aldınız acaba?Varsa bir de bayinin telefon numarasını yazarmısınız?Tekirdağ bayii hala 2013 ten önce 4cam otomatik olan araçtan gelmesi imkansız diye ısrar ediyor.Çanakkale bayisinle Tekirdağ bayisini konuşturcam telefonda,burdakiler de öğrensin 4 cam otomatik çıktığını.Yada biliyolar bilerek satmıyolar kollu olanları tüketmek için,onlar ellerinde kalcak ya...Lütfen varsa tel no verin de bu işi çözüp ben de bir clio 4 sahibi olayım...Veya senin için sorun olmacaksa cep telefonunla 10 saniyelik bir video çekip şoför tarafındaki 4 tane cam açma düğmesi ve plaka görünse yeter e-mailime yollarsan sana çok dua ederim tabi vaktin varsa o video da satış elemanına kapak olur.

fatihcatkara@hotmail.com

Son düzenleme:
Yaman arkadaşım. Video da çekerim tel de veririm. Benim tel numaram 05455647019 gerekirse haberleşelim.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çanakkalede bildiğim kadarı ile tek bayii var oda Saruhan .

Evet renault Saruhan bayinden aldım.
Telefon numarası (0286) 247 1717
Allah izin verirse videoyu yarın çekip yükleyeceğim.

Evet renault Saruhan bayinden aldım.
Telefon numarası (0286) 247 1717
Allah izin verirse videoyu yarın çekip yükleyeceğim.

Renault müşteri hizmetlerinden şu mesaj geldi:

Yeni Clio 4 modelimizin arka camları otomatik olan Icon versiyonları Kasım ayı içersinde üretimi planlanmaktadır. Showroomlarımızda öngörülen satışı Aralık ayı içerisindedir.
Öngörülen tarih öncesinde de showroomlarda aracımızın satışı başlatılabilmektedir.

Aracımızı daha yakından inceleyebilmeniz ve tüm sorularınıza detaylı cevap alabilmeniz için, size en yakın yetkili satış noktamıza başvurmanızı rica ederiz.

Bu maili ve sende videoyu yüklersen videoyu ordaki satış elemanına gösterdiğimde onun yüzünün halini çok merak ediyorum.

Başka bir bayii de şunu söylüyor rezilliğe bak.Edirne-Keşan bayiine sordum yüzde 90 arka camlar otomatik gelebilir ama garanti veremem diyo.Sanki çekilişe girdik te kazandığımız aracın nasıl olduğunu merak ediyoruz.

Aynı fiyata aynı donanımda başka bir araç bulsam renaultun yanından bile geçmem bu davranışlarından ötürü ama yapcak bişey yok araba süper :)

Renault müşteri hizmetlerinden şu mesaj geldi:

Yeni Clio 4 modelimizin arka camları otomatik olan Icon versiyonları Kasım ayı içersinde üretimi planlanmaktadır. Showroomlarımızda öngörülen satışı Aralık ayı içerisindedir.
Öngörülen tarih öncesinde de showroomlarda aracımızın satışı başlatılabilmektedir.

Aracımızı daha yakından inceleyebilmeniz ve tüm sorularınıza detaylı cevap alabilmeniz için, size en yakın yetkili satış noktamıza başvurmanızı rica ederiz.

Bu maili ve sende videoyu yüklersen videoyu ordaki satış elemanına gösterdiğimde onun yüzünün halini çok merak ediyorum.

Başka bir bayii de şunu söylüyor rezilliğe bak.Edirne-Keşan bayiine sordum yüzde 90 arka camlar otomatik gelebilir ama garanti veremem diyo.Sanki çekilişe girdik te kazandığımız aracın nasıl olduğunu merak ediyoruz.

Aynı fiyata aynı donanımda başka bir araç bulsam renaultun yanından bile geçmem bu davranışlarından ötürü ama yapcak bişey yok araba süper :)
kıhkıhkıhkıh

Araç gerçekten beklemeye değer. Lakin fabrika ve bayilerin kopukluğu elbette manidar....

aynaların kapıyı kapatınca tekrar acılması olayı içerden biri mi açıyor birini gördüm de sanki. kendine kendine eller serbestte kapatıp açmıyordu di mi

Bugün Çanakkale Saruhan Bayinin Önünden Geçtim, 2 Adet Clio IV Gördüm Beyaz Renkte ve Boş + Boş Versiyonları İdi :o

Geri