App plaka cezası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ali34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tamemen polise ve polisle arandaki diyaloğa baglı ters polise denk gelirsen sadece ceza yazmak değil aracı baglarlar haberin olsun ama yaptırırsanda mutlaka orjinal plakalarını bagajında taşı derim ben belki ters birine gelsen bile onları görünce ikna olabilir :)

orjinal plakayı bagajda taşımak alahın emri zaten abi hehe

abi farklı plaka kulanmıyoruzki aynı rakamlar aynı harfler aynı mühür sadece stil farklı kimlik fotorafı degiştirmekle ikisi bence cok uzak bi konu abi kimlik fotorafı degiştirmek sahtecilik farklı plaka kulanmakta sahtecilik ama benim aracımın plakası neyse aynısını farkli stilini cıkartıyorum sahtecilige girecegini düşünmüyorum

Arkadaş haklı söyledikleri doğru 2011 sonrası trafik mühürü diye birşey kalmadı
daha 2 ay önce sıfır araç alırken aynı durumla karsı karsıya geldık 2. bir mühür yok..

buda benım bastırdıgım mühürlü app plaka
benim dedigimfotn bu sadece biraz daha düzgün bişekilde duruyo daha kalın oldugu için diger kesik appler falan onlar zaten cok sacma duruyo

zaten benim dedigim font bu diger kesik app miş fransız falan cok apaci işi duruyo zaten

Abicim ben sadece kanuna göre yazdım.Bende kullanıyorum ve cezasınıda yerim yıllardır.İşlem yapılırken şahsi düşüncelere göre yapılmıyor , bir mevzuat var ve ona uyuluyor , yani kullanıcının düşüncesini sormuyorlar.Ben sadece işin resmi kısmını yazdım.

Abicim ben sadece kanuna göre yazdım.Bende kullanıyorum ve cezasınıda yerim yıllardır.İşlem yapılırken şahsi düşüncelere göre yapılmıyor , bir mevzuat var ve ona uyuluyor , yani kullanıcının düşüncesini sormuyorlar.Ben sadece işin resmi kısmını yazdım.

Tamam işte orjinal app de trafik açısından bir kusur yok fontunda yazı karakterinde bir sorun yok hepsi uygun. Yasak olan benim paylaştığım diğer fontlar.

bu fontla olan plakalara ceza yazılması normal arkadaşlar, doğru dürüst okunmuyor bile :)

w1lZJp.jpg
[/URL][/IMG]

düşüncenize katılıyorum. polisin uyası gereken mevzuat var. bildiğim kadarıyla standart plaka dışındaki uygulamalara insiyatif kullanarak ceza yazılabilinir....

cam filmi gibi plaka işinde de şahsen kimseyi yönlendirmeyi uygun görmüyorum. burada yazılanlara bakarak uygulayan kişi ceza yerse vebalini almak istemem

bu fontla olan plakalara ceza yazılması normal arkadaşlar, doğru dürüst okunmuyor bile :)

w1lZJp.jpg
[/URL][/IMG]

Bunlar zaten yasak olanlar ve sahtekarlar tabelacı bunlar büyük ihtimal app diye satıyorlar. Gerçek app yi mühürlü olanı paylaştık umarım herkes bilinçlenmiştirde doğru yolu bulur faydalı bir konu oldu

Ben sadece mühüre bakıyorlar diye biliyorum İzmir'de konuşma geçmişti bir polis memuruyla :D

kardeş ben geçen hafta yaptırdım. gidip 50 60 liraya yapanlar var mühürlü diye satıyorlar ama mühürleri sahte oluyor. gittim ben arkadaşımında güvencesiyle 80 liraya yaptırdım baskısı felan herşeyi on numara beşiktaş cemiyetinden mühürlü kafam rahat. hiçbir poliste gelip bu ne felan demiyor. senin yaptırdığın plakanın mühürü gerçek oldukca sıkıntı cıkmaz merak etme

Geri