App plaka cezası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ali34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tamam haklısın app plaka serbest
Siz haklısınız benden bu kadar pes ettim artık :)

Sen bu yakınlarda sıfır araç aldınmı veya plaka bastırmaya gittinmi hiç. Biz 2 tane sıfır araç aldık ve cemiyete 100 tl bağış verdik istediğimiz harf sırasında plaka aldık. Ayrıca plaka bastırmadan ekstra parayla soruyorlar normal plakamı olsun yoksa yazı karakteri büyük mü olsun diye.. Bence iyi araştır her bölgede hatta istanbulun içinde bile farklı uygulamalar olabilir.mühürlü app tek çeşit olan yazı karakteri serbest. Hatta renault dacia rrklamlarında roberto carlosun reklamlarında oynadığı onlarda bile app plaka kullanılıyor beşiktaş baskı diye geçen app dir. Gerçek app o

Sen bu yakınlarda sıfır araç aldınmı veya plaka bastırmaya gittinmi hiç. Biz 2 tane sıfır araç aldık ve cemiyete 100 tl bağış verdik istediğimiz harf sırasında plaka aldık. Ayrıca plaka bastırmadan ekstra parayla soruyorlar normal plakamı olsun yoksa yazı karakteri büyük mü olsun diye.. Bence iyi araştır her bölgede hatta istanbulun içinde bile farklı uygulamalar olabilir.mühürlü app tek çeşit olan yazı karakteri serbest. Hatta renault dacia rrklamlarında roberto carlosun reklamlarında oynadığı onlarda bile app plaka kullanılıyor beşiktaş baskı diye geçen app dir. Gerçek app o

Sizin bildikleriniz sizinle
Benim bildiklerim benimle kalsın boşverin siz haklısınız :)

bendede app var sıkıntısız kullanıyorum orjinaller bagajda duruyo sıkıntı olucanada inanmıyorum sonuçta aynı plaka :)

TSOF 'nun basıp mühürlemediği tüm plakalar yasaktır.Yok gerçeği bagajdaymış , benimki mühürlü APP imiş ,yok polisin insiyatifine kalmış vs vs kendinizi kandırmaktan başka bir şey değildir.sonuç olarak kanunsuz ve yasaktır.Geçenlerde de bu konu olmuştu orda da söylemiştim.Eğer polis layıkı ile görevini yaparsa , aracınızı bağlar , tutanağını tutar , sahtecilikten savcılığa sevkini yaptırır , yetkili kurumda motor ve şase tespiti ile biter.
Ben bundan dolayı yediğim cezaları bulamadım yarın evde de bakacam mutlaka bulur atarım buraya.Harf , rakam , çerçeve için devletin belirlediği standartlar var.İşimize gelir gelmez ama kanun ve düzen bu.
Daha kısa bir dille şöyle anlatayım , ha kimliğinizin resmini değiştirmişsiniz , ha farklı plaka kullanmışsınız.

TSOF 'nun basıp mühürlemediği tüm plakalar yasaktır.Yok gerçeği bagajdaymış , benimki mühürlü APP imiş ,yok polisin insiyatifine kalmış vs vs kendinizi kandırmaktan başka bir şey değildir.sonuç olarak kanunsuz ve yasaktır.Geçenlerde de bu konu olmuştu orda da söylemiştim.Eğer polis layıkı ile görevini yaparsa , aracınızı bağlar , tutanağını tutar , sahtecilikten savcılığa sevkini yaptırır , yetkili kurumda motor ve şase tespiti ile biter.
Ben bundan dolayı yediğim cezaları bulamadım yarın evde de bakacam mutlaka bulur atarım buraya.Harf , rakam , çerçeve için devletin belirlediği standartlar var.İşimize gelir gelmez ama kanun ve düzen bu.
Daha kısa bir dille şöyle anlatayım , ha kimliğinizin resmini değiştirmişsiniz , ha farklı plaka kullanmışsınız.

Zaten plakaları tsof mühürlüyor mühürde tsof yazıyor. Ayrıca plakalar orjinal beşiktaş baskıda sıkıntı yok sadece yazı karakterleri kalınlaştırılmış yani normal büyük punto plaka ile arasında sadece kenarları ssiyah boyalı yazıların. Yamuk yazılı kesik yazılı olanlar zaten kurallara uymadığı için sıkıntı.benim burda anlatmak istediğim gerçek app siyah çerçeveli beşiktaş baskı zaten cemiyetlerin bastığı plaka bazı bölgelerde basılıyor bunda herhangi bir kural dışılık yok. Adamlar abudik gubidik kesik yazılı yamuk yazılı mühürsüz çerçevesiz plakalarla ceza yiyor sonra app den ceza yedim diyor yayılıyor böyle muhabbet.

Son düzenleme:
Benim araçta hemen hemen 1.5 yıldır var sayısız çevirmeye girdim il dışı dahil ama hiç ceza yemedim :)

Bende mühürlü yaptırmaya karar vermiştim sonra bu APP ye mühür basılmaz basılırsa sahteciliğe girer tarzı şeyler okudum internette vazgeçtim.

arkadaşlar eskiden trafik mühürü vardı trafik şubeden alıyordunuz plakaları çift mühür vardı.. 2011 de trafik mühürü kalktı cemiyet mühürü oldu sadece tek mühür.. herşey cemiyetin elinde hatta bazı cemiyetlerde app plaka veriliyor..bazılarında ise fontu app ama kalınlaştırılmamış olarak veriliyor örnek bursa.. bu zamana kadar olan yasak ceza yedim muhabbetleri eski olaylar veya abuk sabuk yamuk yazılı kesik yazılı çerçevesiz plakanın yazı karakterleri değişik olan aslında app olmayan ama satan üçkağıtçıların app diye sattığı plakalardan ceza yiyenlerin nette yazmalarından kaynaklı bilgilerdir..istanbulda bazı cemiyetlerde app verilmektedir..istanbuldan mühürlü app yaptırabilirsiniz ama standart beşiktaş baskı siyah çerçeveli olandan..sadece bu yasal..

örnek resim veriyorum aşağıdaki resimdeki gibi istanbul beşiktaş baskı siyah çerçeveli mühürlü yaptırırsanız sıkıntı yaşamazsınız orjinal app budur bunun dışındaki app diye satılanlar sahtedir app diye satar sahtekarlar.
20130204120518.jpg

Arkadaş haklı söyledikleri doğru 2011 sonrası trafik mühürü diye birşey kalmadı
daha 2 ay önce sıfır araç alırken aynı durumla karsı karsıya geldık 2. bir mühür yok..

buda benım bastırdıgım mühürlü app plaka

benim demek istediğim bu modeller. sakın bu şekilde plaka yaptırıp aracınıza takmayın tam apaçi işi ve sahte. tam tabelacı işi plakayla alakası yok. app diye satıyor sahtekarlar.polisler haklı bunları söktürüp ceza yazmada.sonrada forumlarda geliyorlar app den ceza yedik diye insanlarda sanıyorki gerçek app den ceza yemiş..halbuki sahte app ve plaka yazılar abudik gubidik..
app-plakalar-cesitleri-129232545264884.jpeg

Geri