Cam filmi ve App plaka

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fenerist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet abi dediler, gitmezsem ne olur ?

Mesajlarınız için teşekkür ederim değerli RFC ailesi :eyv

Gecmis olsun, normalde 1 hafta izin verilir 2 gun degil diye biliyorum. Sokturup gitmezseniz arac goruldugu ilk yerde baglaniyor, cekiciyle dogru otoparka. 2 gun sure zarfinda filmleri sokup emniyet e gidip düşüm yaptirmaniz gerekiyo. Emiyette tanidiginiz vs biri varsa rica minnet edip plakayi düşüttürebilirsiniz.

Polis illaki cam filmden ceza yazacaksa yalvarin yakarin emniyet kemeri, cep telefonundan vs ceza kesmesine ikna edin. Obur turlu cam filmi men vs cok ugrastiriyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aynı olay 1 ay önce başıma geldi polis çevirmesine girdim araçtan indirdiler üstümüzü arama yapıldı araç arandı bu esnaya kadar mühürlü olan app lerimizden kimsenin haberi yok ancak arka taban halısından kabarıklığı farkedip kaldırınca araçtaki orjinaller dahi sahte diye 4 plaka sahte olduğunu iddda ederek 92 tl ceza kesmişlerdi sağlık olsun :)

geçmiş olsun. ilk çeyrek tahsilat değerlendirme toplantısı yaklaştı herhalde. demekki app plakalarda orjinal plakaları araçta saklamamak gerekiyormuş.

gecmiş olsun bende cam filmi yaptıracagım bu sene ama 2 numara düşünüyorum , fazla sıkıntı cıkmaz diye umuyorum.

gecmiş olsun bende cam filmi yaptıracagım bu sene ama 2 numara düşünüyorum , fazla sıkıntı cıkmaz diye umuyorum.
Aracinin rengi yaptiracagin filmi secmende onemli rol oynar.benim filmler 1 numara
21b012e42462a7213a91fc338687a94e.jpg

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçmiş olsun . Cam filmi cezasını iptal ettirebilirsiniz. Tüm mahkeme masraflarıda polis memuruna ödetilir. Bu şekilde ona ders olur sicili sıkıntıya girmesin diye daha esnek olur o polis

Geçen hafta cuma günü Fethiye 'de durdurdular beni arkamdada üzerinde dalaman yazan minibüsü durdurdular. Adamın sol farı yanmıyor, dedim yedi cezayı sonra bi baktım ehliyetine bile bakmadan geçirdiler. Adamın sol far yanmıyor dedim. Polisin cevap "aaa hangi far ?" dedi falan filan bizim kontrol bitti, giderken ne dese beğenirsiniz, o hergün geçiyor bi dahaki sefere bağlarız. ????????????? Ondan sonra insanlar polisle neden anlaşamıyor diye düşünüyorlar !!!!

Cam filmi her turlu sikinti maalesef.

463e030c2a2e0e659dd8c19cb51eda7d.webp

3 numara [emoji106]

Acik ton haricindeki filmler yasaklansin. Kusura bakmayin ama arabanin icini goremiyoruz. Adam bakiyormu bakmiyormu ne yapiyor ?? Polis olsan icinde adam silah cekmismi bilemezsin. Acik ton film haric hepsi yasaklansin.güneş ısısından kurtulmak için en hafif cam filmini kullaniyorum. Keşke şeffaflarin fiyatlari uygun olsada onu yaptirsam.. Ayrica mahkeme görüşü engelleyecek cam filmlerini iptal etmez. Polis görüşü engelleyecek tespiti yapmadığından ceza iptal olur. Ve polis mahkemeden ceza almaz. Onun bir zararı yoktur. Kanun çerçevesinde cezayı yazmaktadır. Açık ton film yaparsanız film cezanız iptal edilir. .

Geri