Cam filmi ve App plaka

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fenerist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o kadar araç geçti bir şey demediler sadece size dedilerse, sisin xenonun karartmaların (farlardaki) hepsinin etkisi olmuştur sizi seçmlerinde diye düşünüyorum. sonrasında insaflı davranıp bir tek filme ceza kesmişler. orda dururken gözalmasın diye kapattığınız xenon yolda karşıdan gelenin gözünü de alabilir diye düşünüyorum.

Acik ton haricindeki filmler yasaklansin. Kusura bakmayin ama arabanin icini goremiyoruz. Adam bakiyormu bakmiyormu ne yapiyor ?? Polis olsan icinde adam silah cekmismi bilemezsin. Acik ton film haric hepsi yasaklansin.güneş ısısından kurtulmak için en hafif cam filmini kullaniyorum. Keşke şeffaflarin fiyatlari uygun olsada onu yaptirsam.. Ayrica mahkeme görüşü engelleyecek cam filmlerini iptal etmez. Polis görüşü engelleyecek tespiti yapmadığından ceza iptal olur. Ve polis mahkemeden ceza almaz. Onun bir zararı yoktur. Kanun çerçevesinde cezayı yazmaktadır. Açık ton film yaparsanız film cezanız iptal edilir. .

100 tl ye heryerde var yaptirin, seffaflar dahami pahali oluyor ?

o kadar araç geçti bir şey demediler sadece size dedilerse, sisin xenonun karartmaların (farlardaki) hepsinin etkisi olmuştur sizi seçmlerinde diye düşünüyorum. sonrasında insaflı davranıp bir tek filme ceza kesmişler. orda dururken gözalmasın diye kapattığınız xenon yolda karşıdan gelenin gözünü de alabilir diye düşünüyorum.
Valla merceksiz xenonlar direk bağlansın. Hiçbir mazereti yok bi işin. Kazaya sebebiyet. Nasıl 70 kmlik yolda 100 le gittiğinde ölüme sebebiyet oluyorsa bu işlemde aynı kategoride olsun. MERCEKSİZ XENON'A HAYIR...

600 tl den başlıyor :)
100 tl lik cam filmide yaptırmam. Sıkıntıda tecrübeliyim. 3M, LLumar, Ziebart taktiriyorum. Gercekten farki var.
150 tl ye yaptirdim ve cok memnunum sadece ismi ve markasi yuzunden 600tl vermek garip

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

600 tl den başlıyor :)
100 tl lik cam filmide yaptırmam. Sıkıntıda tecrübeliyim. 3M, LLumar, Ziebart taktiriyorum. Gercekten farki var.

600 tl bi naylon parcasina vermek ne biliyim bilemedim, kursun gecirmez falansa eyv veririm :)

600 tl ligi eski arabama ücretsiz yaptirmistim. En koyu cam filminden bile gunes gecirgenligi azdı. Şeffaftı. Polis farketmiyordu bile. Yeni aracıma yaptırmadım. Fiyay yüksek gercekten. Ama değiyor.

600 tl ligi eski arabama ücretsiz yaptirmistim. En koyu cam filminden bile gunes gecirgenligi azdı. Şeffaftı. Polis farketmiyordu bile. Yeni aracıma yaptırmadım. Fiyay yüksek gercekten. Ama değiyor.

güneş kremi de arko krem de şeffaf gibi :D ne gerek var güneş kremine 60 tl vermeye :D

31.05.2016 tarihi itibari ile aracim muayeneden cikti 2 numara film var hic sorun cikmadi hafif kusur bile yazilmadi

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaşlar polis memuruyum trafikte çalışan arkadaşlar 1 ve 2 numaraya bir sıkıntı çıkartmıyorlar. Tavsiyem cam filmine ait numarasını belirten faturasını yanınızda bulundurun. Bu arada konuyu açan arkadaşımın aracı beni durdurun diye bağırıyor. Normal degil

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Geri