App plaka cezası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ali34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ali34

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
mühürlü app plakadan ceza yiyen varmı yaptırmak istiyorum fakat ceza yersin diyenler var bilgisi olan varmı

bide ses sistemi amfi baglantısı muayeneden gecerken sorun cıkartıyolarmış başına böyle bi olay gelen varmı bilgilendiriseniz minnettar olurum şimdiden teşekürler iyi forumlar ...

mühürlü app lerde pek bi sıkıntı çıkmıyor :eyv fiyatı 80-100 civarı ama hem kaliteli hem mühürlüdür :) bu mühürlerin sahte basıldığı söylentisi var ama polis vs. mühürü görünce pek bir şey demiyor heralde polisine kalmış :)

Ben bu olayı çok araştırdım ve 10 gün önce app plaka uygulaması yaptırdım.
Bazı arkadaşlar mühürlü diye app plaka satıyorlar ya arkadaş bu yapanlar nerde vuruyor bu mühürü şöförler cemiyetinde sagda solda yada merdiven altında sahte mühür
Bikere ben bikaç polis arkadasıma sordum app plakaya asla mühür vurulmaz diyor ve vurmuyorlar he merdiven altında vuranlar var yok değil sonra bide iyice sahtecilikten alta gidersiniz

Ben normal app plaka yaptırdım ve 2-3 kez arkamdan trafik polisi geldi gördüğüne eminim plakayı ve durdurup sormadı bu ney diye
Cok sorun cıkarmazlar diye biliyorum şimdilik sorun yasamadım daha yeni ama

mühürlü app lerde pek bi sıkıntı çıkmıyor :eyv fiyatı 80-100 civarı ama hem kaliteli hem mühürlüdür :) bu mühürlerin sahte basıldığı söylentisi var ama polis vs. mühürü görünce pek bir şey demiyor heralde polisine kalmış :)

Baki seninde bildiğin gibi bu konuyu cok araştırdım ben :) ve polis olan arkadasıma sordumm
Polis mühürü görünce ses cıkarmama olayı zaten tamamen yalandan ibaret :)
Burada herşey polisin insaniyetine kalmış tamamen polisle alakalı bir durum
Bi iş biraz kumar oynamak gibi bişey risk alıyosun sonucta he ters bi polise denk gelirse cezayı yazar aracıda baglar işin ters tarafı bu :)

teşekürler abi bi yanda polise kalmış yazmak istedikten sonra kabahat bulmak kolay :polis

teşekürler abi bi yanda polise kalmış yazmak istedikten sonra kabahat bulmak kolay :polis

Tamemen polise ve polisle arandaki diyaloğa baglı ters polise denk gelirsen sadece ceza yazmak değil aracı baglarlar haberin olsun ama yaptırırsanda mutlaka orjinal plakalarını bagajında taşı derim ben belki ters birine gelsen bile onları görünce ikna olabilir :)

Herkes kulaktan dolma birşeyler uyduruyor. 2011 yılında emniyet trafik mühürü kalktı. Cemiyet mühürü tek mühür oldu. Plaka işine şöförler cemiyeti bakıyor artık ve zaten bazı cemiyetlerde app baskıda yapıyor. İstanbulda bazı yerlerde mühürlü app beşiktaş baskı diye geçer tek çeşit yazı karakteri büyük puntodur mühürlü şekilde yaptırıp cemiyete mühürü bastırıyorlar. Yamuk yazı kesik yazı app olmaz sahte dir onlar çünkü app plaka beşiktaş baskı diye geçer. İnternette sahibinde ilanlarda app plaka diye bu yamuk yazılı kesik yazılı app plaka diye satıyorlar ondan öyle isimleri halk arasında kaldı.. Yaptırcaksanız mühürlü istanbul beşiktaş baskı app yaptırın. Mühür yoksa ceza mutlaka 1 gün yersiniz veya polisle sıkıntı çıkar. Bu yüzden mühürlü app yaptırın kafanız rahat arabanız şık olsun. Yellowsociety.comdan inceleyebilirsiniz gerçek app nasılmış diye ve her duyduğunuz hurafeyede inanmayın ve arabanıza yamuk yazılı kesik yazılı sahte app takmayın taktırmayın

Herkes kulaktan dolma birşeyler uyduruyor. 2011 yılında emniyet trafik mühürü kalktı. Cemiyet mühürü tek mühür oldu. Plaka işine şöförler cemiyeti bakıyor artık ve zaten bazı cemiyetlerde app baskıda yapıyor. İstanbulda bazı yerlerde mühürlü app beşiktaş baskı diye geçer tek çeşit yazı karakteri büyük puntodur mühürlü şekilde yaptırıp cemiyete mühürü bastırıyorlar. Yamuk yazı kesik yazı app olmaz sahte dir onlar çünkü app plaka beşiktaş baskı diye geçer. İnternette sahibinde ilanlarda app plaka diye bu yamuk yazılı kesik yazılı app plaka diye satıyorlar ondan öyle isimleri halk arasında kaldı.. Yaptırcaksanız mühürlü istanbul beşiktaş baskı app yaptırın. Mühür yoksa ceza mutlaka 1 gün yersiniz veya polisle sıkıntı çıkar. Bu yüzden mühürlü app yaptırın kafanız rahat arabanız şık olsun. Yellowsociety.comdan inceleyebilirsiniz gerçek app nasılmış diye ve her duyduğunuz hurafeyede inanmayın ve arabanıza yamuk yazılı kesik yazılı sahte app takmayın taktırmayın

Sizin bu cemiyet olayınızı banada söylemiştiniz cemiyet işi dediniz şöforler cemiyeti dedinizde ben şöforler cemiyetini aradım öyle bişey olmadıgını söyledi bana

Sizin konunuzda siz haklısınız diyelim herkes bildiği gibi yaptırmaya devam etsin.
Demekki bu konu hakkındaki bilginiz bir trafik polisinden daha iyi oldugunu söylüyorsunuz size inanan inansın bana inanan bana inansın diyelim sayın ketoral bana sorarsan eger beşiktaş vs vs diye adı altında gecen plakalar yasak benim bildiğim ve sordugum

Sizin bu cemiyet olayınızı banada söylemiştiniz cemiyet işi dediniz şöforler cemiyeti dedinizde ben şöforler cemiyetini aradım öyle bişey olmadıgını söyledi bana

Sizin konunuzda siz haklısınız diyelim herkes bildiği gibi yaptırmaya devam etsin.
Demekki bu konu hakkındaki bilginiz bir trafik polisinden daha iyi oldugunu söylüyorsunuz size inanan inansın bana inanan bana inansın diyelim sayın ketoral bana sorarsan eger beşiktaş vs vs diye adı altında gecen plakalar yasak benim bildiğim ve sordugum

Trafik sadece ruhsat tescil işine bakıyor, plakaları cemiyet veriyor ve mühürü onlar basıyor. Mühürde tsof yazar açılımı türkiye şöförler ve otomobilciler federasyonu. Türkiyede adamı olan herşeyi yaaptırıyor hatta bazı cemiyetler app plaka basıyor bazı cemiyetlerde ise büyük puntolu basıyor. Yani app işi eskiye göre değişti. Mühürlü yaptırırsa sıkıntı çıkmaz ama yamuk yazılı kesik yazılı yaptırırsa elbet bir gün sıkıntı çıkar. Mühür olsunda sıkıntı yok. Dediğim sitede eyüpte git sor araştır plakaları gör sahtemi gerçekmi diye 60 tl çifti mühürlü.

Tamam haklısın app plaka serbest
Siz haklısınız benden bu kadar pes ettim artık :)

Geri