Tesisat hazir fakat bu ozelligi istediginizde ekstra para alip servisin yarim saatte orjinal bir sekilde teslim etmesi icinbunlar hangi kafayla yapmışlar bunu yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tesisat hazir fakat bu ozelligi istediginizde ekstra para alip servisin yarim saatte orjinal bir sekilde teslim etmesi icinbunlar hangi kafayla yapmışlar bunu yaw
Tesisat hazir fakat bu ozelligi istediginizde ekstra para alip servisin yarim saatte orjinal bir sekilde teslim etmesi icin
Vites cercevesi mi ? Kolçağa uzanan yere kadarki kısmı sökeceksinizBen vitesi kavrayan krem rengi deri parçanın çerçevelerini söktüm ama usb kablosu yoktu. hız sabitleyici ve elektronik vites tuşuna giden kablolar birbirine bağlı olaraktı başka göremedim.
Evet vites çerçevesini söktüm. Kolçağa uzanan parça komple üzerinde el fren tuşu hız sabitleyici tuşunun olduğu parça sökülecek demek.Vites cercevesi mi ? Kolçağa uzanan yere kadarki kısmı sökeceksiniz
O 2 tusu sokmek icin soketlerini cikarmaniz yeterli oluyor. Bir ariza vermez. Geri taktiginizda calismaya devam eder. Ben o parcayi komple boyatmistimEvet vites çerçevesini söktüm. Kolçağa uzanan parça komple üzerinde el fren tuşu hız sabitleyici tuşunun olduğu parça sökülecek demek.
Teşekkürler yardım için müsait bir zamanda denerim.O 2 tusu sokmek icin soketlerini cikarmaniz yeterli oluyor. Bir ariza vermez. Geri taktiginizda calismaya devam eder. Ben o parcayi komple boyatmistim
Bosa para vermeyin. Petlas alın. Çok memnunum ben...arkadaşlar lastik tavsiyesi istiyorum sizlerden artık dayanılmaz bir hal aldı lastik heran patliyacaklarmış gibi duruyolar 215 / 55 R 17 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM HANGİ MARKA ÖNERİRSİNİZ YUMUŞAK HAMURLU OLSUN :d