2010 RENAULT LAGUNA 3 EXECUTİVE yeni aracım bi kaç sorun

Tesisat hazir fakat bu ozelligi istediginizde ekstra para alip servisin yarim saatte orjinal bir sekilde teslim etmesi icin :)

fazla kurcalamayayım kırabilirim en iyisi serviste yaptırayım bu lastik yazılarının fotosunu çekip koyabilecek kimse yokmuu ??? help me

Ben vitesi kavrayan krem rengi deri parçanın çerçevelerini söktüm ama usb kablosu yoktu. hız sabitleyici ve elektronik vites tuşuna giden kablolar birbirine bağlı olaraktı başka göremedim.

Ben vitesi kavrayan krem rengi deri parçanın çerçevelerini söktüm ama usb kablosu yoktu. hız sabitleyici ve elektronik vites tuşuna giden kablolar birbirine bağlı olaraktı başka göremedim.
Vites cercevesi mi ? Kolçağa uzanan yere kadarki kısmı sökeceksiniz

Vites cercevesi mi ? Kolçağa uzanan yere kadarki kısmı sökeceksiniz
Evet vites çerçevesini söktüm. Kolçağa uzanan parça komple üzerinde el fren tuşu hız sabitleyici tuşunun olduğu parça sökülecek demek.

Evet vites çerçevesini söktüm. Kolçağa uzanan parça komple üzerinde el fren tuşu hız sabitleyici tuşunun olduğu parça sökülecek demek.
O 2 tusu sokmek icin soketlerini cikarmaniz yeterli oluyor. Bir ariza vermez. Geri taktiginizda calismaya devam eder. Ben o parcayi komple boyatmistim

O 2 tusu sokmek icin soketlerini cikarmaniz yeterli oluyor. Bir ariza vermez. Geri taktiginizda calismaya devam eder. Ben o parcayi komple boyatmistim
Teşekkürler yardım için müsait bir zamanda denerim.

arkadaşlar lastik tavsiyesi istiyorum sizlerden artık dayanılmaz bir hal aldı lastik heran patliyacaklarmış gibi duruyolar :D 215 / 55 R 17 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM HANGİ MARKA ÖNERİRSİNİZ YUMUŞAK HAMURLU OLSUN :d

arkadaşlar lastik tavsiyesi istiyorum sizlerden artık dayanılmaz bir hal aldı lastik heran patliyacaklarmış gibi duruyolar :D 215 / 55 R 17 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM HANGİ MARKA ÖNERİRSİNİZ YUMUŞAK HAMURLU OLSUN :d
Bosa para vermeyin. Petlas alın. Çok memnunum ben...

bugün dikkatli baktım benim sol ön lastik 205-55 R17 diğer 3 lastik 215 - 50 R17 miş sağ ön lastiktede iç tarafta yarılma var acil değiştirmek gerekiyo

Geri