Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vitesin oldugu gri parcayi soktugunuzde goreceksiniz. O kisimi yukari dogru cekerseniz cikarusb girişi için kolçağı araştırdım yok kablosunu nerde aramalıyım?
O noktadan hava ufler. Dogrudurusb yi bende bulamadım yok usb herhalde gerçi bluetooth var sıkıntı yok torpido soğutmada göremedim hiç boru gibi bişey yok hava üfliyecek kör nokta var ama torpidoda ordan üflüyorsa bilemem
O noktadan hava ufler. Dogrudur
Vitesin oldugu gri parcayi soktugunuzde goreceksiniz. O kisimi yukari dogru cekerseniz cikar
Ben aracimi sattim bunlar eski resimlerim. Guncel resim cekemem.. Suan megane 3 var. 50 yanak aldim. Pisman oldum. Laguna da 55 vardi. O yuzden tavsiye ediyorum. Camurluk arasi boslugu cok farketmiyor. Buna gore lastik alinmaz
Sol ön kapıda yazar.. Ordan birini seçinaz önce 2 servisi aradım Laguna 3 aldım 17 jantlı lastik alacam bana ebatlarını verebilirmisiniz dedim 2 side bilemedi
gri parçayı söktüğümüzde çıkan kablo ucunda usb soket mevcut mu? birde bu kabloyu kolçağa ulaştırıp öyle kullanacağız herhalde?Vitesin oldugu gri parcayi soktugunuzde goreceksiniz. O kisimi yukari dogru cekerseniz cikar