Kardeşim bir Scenic hayranı olarak bende hayırlı olsun dileklerimi iletmek isterim. Kazasız belasız sağlıklı günlerde kullanmanı dilerim. Scenic tutkudur. Bağımlılık yapar. Bayağı masraf yapmışsınız. Ama fazlasıyla değmiş. Renk ile bir defa +1 ile başlamışsınız. Benimde bu renk 2000 motor , tam deri privilege aracım vardı. Bu renk bu arabaya çok yakışıyor. Avni bey de bana hak verecektir. ( KIRMIZI OLSUN ; ÜÇ KURUŞ FAZLA OLSUN ) Kimi araç vardır ; ne kadar masraf etseniz de bir şeye benzemez. Ama sizin aracın Maşallahı var . Döşemeler ,dış boya çok güzel. Sunroof olayına arkadaşlara % 100 katılıyorum. Aracın içini Çok ferah ve havadar yapıyor. Ama sağlık olsun. bu halide çok güzel. Ben ön park olayını merak ettim. servistemi takıldı ve ekranlımı ? Bildiğiniz gibi Orijinal arka park sensörler görüntülü değil ; sesli ikazlı. Bende kendi aracıma orijinal ön park sensörü yaptım. Ama işlem resimlerimi bulamadım. tekrar yeni baştan söküp takmakta çok uzun sürer. Bakayım ; resimleri bulursam slayt hazırlayıp sitede yayınlayacağım. Bendeki Orijinal ön park sensör çalışma şekli : araç çalışıp geri vitese takınca ön ve arka sensörler aktif oluyor. araç hangi bölge yakınsa o bölge uyarı sesi kesik kesik ötmeye başlıyor. Ta ki 30cm kalana değin. 30cm den sonra düz ötmeye başlıyor. arka sensör ile ön sensör sesleri bariz bir şekilde farklı ötüyor. Araç park esnasında 12km üstüne çıktığında park sensör devreden çıkıyor. O yüzden sizin ön park sensörleri merak ettim. Tekrar hayırlı olsun.Forum’da Scenic başlığını takip ettiğimden beri epey bilinçlendim. Bu aracı alırken o kadar bilgim yoktu. Araba pazarına bir VW Golf Plus’a bakmak için gitmiştim, onu beğenmeyince bunu gördüm, önceden de yüzeysel bir hevesim vardı, denk gelince test ettirip aldım. Keşke daha iyi araştırıp, sabırlı davranıp sunroof’lu, tam deri ve 2000 motor alsaymışım. Ama önemli olan kazasız, belasız kullanmak Teşekkür ederim.