HG Clio ile bende aranıza yeni katıldım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ABK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
herşey çok güzel olmuş, iyi günlerde kullan. :) bi sorun olacak :D dış aynalara lamba takırma işi nasıl oldu? biraz anlatıp yardımcı olurmusun? çok hoşuma gitti

Eyvallah saolasın paşa...

Kısaca şöyle diyim... Aynanın altına matkapla bir delik açılıyor, Bu delikten somunlu bir vida geçiyor. Vidanin ucundada bir lamba var işte... Bunun kablolarını kapı içlerini söküp ordan geçirip tavanın tamamını sökmeden ön cam kısmından biraz açrırarak kabloları geçiriyorlar ve tavan lambasına bağlıyorlar... Böylelikle iç lambayı açtığında veya kapıyı açtığında bu ışıkta otamatik yanıyor taaki tavan lambası sönene kadar..

Buarada yenilikler var. Kapı altı ışıklarda eklendi :) ve Touch çerçevesi ve multimedia eklendi. Burak Kardeşim Sağolsun bulmuş Hemen yaptırdık...

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

ah bide alew kırmızı olacaktı araç tadından yenilmezdi:çak

hocam maşallah 10 numara olmuş kazasız belasız hayırlısıyla güle güle kullan

saolun arkadaşlar...

Bunlar hep benim yapmak isteyipte yapamadiklarim iste :)

Yaparsın inşallah hepsinin zamanı var... bende 2013 Kasımdan beri uğraşıyorum işte :) Bugün vites körüğü geldi postayla... Siyah... Bide Kapı kolu kaplamaları havalandırma kaplamaları vs. Onun paket Siparişini bekliyorum... Hala gelmedi aklım onda :) oda gelsede onlarıda halletsem :)

multimedya teminini nerden ve ne kadara yaptınız acaba hayırlı olsun

850 tl çerçeveside dahil. bostancıdan. elinde 6 tane vardı 2sini biz aldık... çokta uygun... montajıda adam yerinde yaptı 10 dakka içinde... adam yurtdışından getiriyor.

Geri