2004 megane 2l navigasyon

Vay kubilay abi seni görmek güzel :)

merhabalar bende aynı üründen aldım fakat video kliplerde donarak oynatma var usb den sizdede aynı sorun varmı? dvd ye veya cd ye çeksek acaba normal akışında izleyebilirmiyiz?

Merhabalar iyi günler.Bende 2004 Megane HB aracıma uzun süredir böyle bir sistem yapmak istiyorum.Bursa da oturuyorum bu konu hakkında bana yardımcı olmanızı rica ediyorum.İyi günler.Hoşçakalın

Öncelikle Hoş geldiniz kural gereği yeni üyelermiz ilk mesajlarını üye tanıtım bölümüne yazmalıdırlar linke tıklayarak Öncelikle sizi tanıyalım lütfen

RENAULT FAN CLUB ÜYE TANITIMLARI

Megane klübünde bir tarama yaparsanız konu ile ilgili bilgilere ve fotoğraflara ulaşabilirsiniz bir önceki aracım megane 2 sedan aracıma uygulamıştım çok farklı ve özel bir sistem kesinlikle öneririm ayrıca web üzerinden fiyat araştırması yaparak size uygun olani sipariş edip Bursa'da güvendiğiniz bir yerde montajınıda yaptırabilirsiniz yine bu konu ile ilgili benimle irtibata geçebilirsiniz..

Keyifli Forumlar..

Merhabalar iyi günler.Bende 2004 Megane HB aracıma uzun süredir böyle bir sistem yapmak istiyorum.Bursa da oturuyorum bu konu hakkında bana yardımcı olmanızı rica ediyorum.İyi günler.Hoşçakalın

Konuyu hortlatayım ,
Navigold lf 7721 marka cihazı bende kullanıyorum.Maccoder arkadaşımın resimlerine baktım , gözüme takılan bir iki şey oldu.
Usb kablosunu torpido soğuk/sıcak hava veren delikten çıkartmışsınız.Bunun kablolara zarar vereceğini düşünüyorum , ayrıca istediğiniz zaman hava girişini açıp kapatamayacaksınız.Torpido lambasının yanında delik var ben 3 kabloyuda oradan çıkarttım.(ipod-iphone-Usb) ,sizdeki 3. kabloyu göremedim.
Ayrıca mikrofonu sağa sola yapıştırmanıza gerek yok.Dikiz aynasının cam tarafında sensörlerin olduğu bir kutu var.Bu kutunun iki yanında delikler var (telefon ön hazırlığı olan modellerde) kutuyu söktüğünüz zaman mikrofonunuz oradaki çentiklere tık diye oturuyor.yani adamlar o kadar ayrıntıyı bile düşünmüşler.Ayrıca benim cihazda orta konsoldaki göstergeleri 6 lı cd değiştiricinin yerine almak için bir aparat mevcut.göstergeyi oraya aldım.Gps antenini göremedim ama aracınız atermik cam ise sinyal alışı düşecektir.Ben o antenide sağ ön cam direk döşemesinin altına aldım.Aslında en mantıklısı arka cama yapıştırmak. Selamlar ..

Fotoğraflarını en kısa sürede çeker paylaşırım.

Dış ısı göstergesi ne oluyor?
Multimedia ile birlikte dış ısı gösterge ekranını teybin altına monde edeceğiniz bir cerceve geliyor isterseniz bu cerveveye ekranı monte edip kullanabiliyorsunuz.

Bluetooth ve 3G çalışıyor mu?
Samsung android ve normal nokia telefon ile bluetooth denedim bir kere bağlantı kurduktan sonra telefonun bluetooth açık olduğu sürece otomatik olarak bağlanıyor sesim karşı tarafa gayet iyi gidiyor karşı tarafın sesi araç haporlerinden geliyor. Radyo video navigasyon vb. açık ise açık olan uygulamayı kapatıyor ve ekranda kimin aradığını gösteriyor. konuşma bitince otomatik kaldığı yerden devam ediyor. 3G olayını deneyemedim çünkü 3G usb cihazım yok.

Sanalmarketten aldım geri görüş kamerası ile ibrlikte 1000 tl mal oldu.

Aracımda alarm yok malesef allaha emanet şuanda :)

Ebayda satılanlar ile aynı sanırım bi değişiklik var mı bilmiyorum kalite ve yazılım anlamında ancak gördüğüm kadarı ile menüler felan aynı.

benim şu ana kadar bulduğum tek kötü yönü usb taktığın zaman usb deki müzikleri karıştırarak rastgele çalmıyor sıradan çalışıyor ayarlarını kurcaladım ama bulamadım rastgele çalma olsa daha iyi olurdu kanımca.

Kısmetse almayı düşündüğüm cihazı alıp kullanan olmsı güzel. güle güle kullan. fiyatı makul almışsın ithalatı 396 dolar zaten

Bu ürünü kullanıpts saat radyo göstergesi boşa çıkan arkadaşlarda ücret karşılığı alabilirim, bendeki gösterge arıza yaptıda.

Bende bundan almayı düsünüyorum ama
tus ısıklarını merak ettim renkleri ayarlanabiliyormu ? malum benimkiler beyaz renk
resimlerde kırmızı gördüm privilage icin olanı varmı beyaz tus ısıklı ?
tv cekimi nasıl ?
arka koltuklara ekranlı kafalık taksak onlara baglantı yapılabiliyormu?
tşk

Bende bundan almayı düsünüyorum ama
tus ısıklarını merak ettim renkleri ayarlanabiliyormu ? malum benimkiler beyaz renk
resimlerde kırmızı gördüm privilage icin olanı varmı beyaz tus ısıklı ?
tv cekimi nasıl ?
arka koltuklara ekranlı kafalık taksak onlara baglantı yapılabiliyormu?
tşk

Tuş ışıkları beyaz , isterseniz sarımtrak yeşil gibi bişey olabiliyor.Yani faz 2 megane ile tam uyumlu.Tv her cihazda olduğu gibi vasat .. ben antenini taktırmadım bile.Arka koltuklara takacağnız ekranla kullanabilirsiniz.dilerseniz tuş ışıkların resmini çekebilirim.

Konuyu tekrar gördümde aklıma takıldı Kubilay abi neden banlandı çok sevdiğim bir abimdir :/

Geri