Vay kubilay abi seni görmek güzel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhabalar iyi günler.Bende 2004 Megane HB aracıma uzun süredir böyle bir sistem yapmak istiyorum.Bursa da oturuyorum bu konu hakkında bana yardımcı olmanızı rica ediyorum.İyi günler.Hoşçakalın
Fotoğraflarını en kısa sürede çeker paylaşırım.
Dış ısı göstergesi ne oluyor?
Multimedia ile birlikte dış ısı gösterge ekranını teybin altına monde edeceğiniz bir cerceve geliyor isterseniz bu cerveveye ekranı monte edip kullanabiliyorsunuz.
Bluetooth ve 3G çalışıyor mu?
Samsung android ve normal nokia telefon ile bluetooth denedim bir kere bağlantı kurduktan sonra telefonun bluetooth açık olduğu sürece otomatik olarak bağlanıyor sesim karşı tarafa gayet iyi gidiyor karşı tarafın sesi araç haporlerinden geliyor. Radyo video navigasyon vb. açık ise açık olan uygulamayı kapatıyor ve ekranda kimin aradığını gösteriyor. konuşma bitince otomatik kaldığı yerden devam ediyor. 3G olayını deneyemedim çünkü 3G usb cihazım yok.
Sanalmarketten aldım geri görüş kamerası ile ibrlikte 1000 tl mal oldu.
Aracımda alarm yok malesef allaha emanet şuanda
Ebayda satılanlar ile aynı sanırım bi değişiklik var mı bilmiyorum kalite ve yazılım anlamında ancak gördüğüm kadarı ile menüler felan aynı.
benim şu ana kadar bulduğum tek kötü yönü usb taktığın zaman usb deki müzikleri karıştırarak rastgele çalmıyor sıradan çalışıyor ayarlarını kurcaladım ama bulamadım rastgele çalma olsa daha iyi olurdu kanımca.
Bende bundan almayı düsünüyorum ama
tus ısıklarını merak ettim renkleri ayarlanabiliyormu ? malum benimkiler beyaz renk
resimlerde kırmızı gördüm privilage icin olanı varmı beyaz tus ısıklı ?
tv cekimi nasıl ?
arka koltuklara ekranlı kafalık taksak onlara baglantı yapılabiliyormu?
tşk