2004 megane 2l navigasyon

Dostlar.. Ben de hemen hemen ayni urunu taktirmistim. Bendeki AVGO S60 marka. Urunu takarken direksiyon kumandasina uyumlu cihaz bozukmus, biz takalim garantiden isteriz onu dediler. Ben de tamam dediydim. 1 haftadir ses sefa yok, dedim ben arayayim. Aldigim cevap, arabanin modeli 2008 oldugu icin olmuyormusmus. Ne yapcaz simdi? Ankara'da nasil ve nerde yaptirabiliriz bu direksiyondan kumanda olayini?
Acayip gıcık oldum...

Dostlar.. Ben de hemen hemen ayni urunu taktirmistim. Bendeki AVGO S60 marka. Urunu takarken direksiyon kumandasina uyumlu cihaz bozukmus, biz takalim garantiden isteriz onu dediler. Ben de tamam dediydim. 1 haftadir ses sefa yok, dedim ben arayayim. Aldigim cevap, arabanin modeli 2008 oldugu icin olmuyormusmus. Ne yapcaz simdi? Ankara'da nasil ve nerde yaptirabiliriz bu direksiyondan kumanda olayini?
Acayip gıcık oldum...

​Benimde aracım 2004 model faz 1 , cihazın canbus ı faz 2 o yüzden çalışmıyor

Teşekkür ederim.. Hadi sizin canbus faz2. Eee benim araç da faz 2. Şu durumda bendeki canbus faz1'inki mi? Ne yapacaz? Faz2 canbus mı bulcaz?

Benim aracımda 2004 model ama teybi taktırdığım yer bir ara getir bakarım dedi adamlara yükselticili anten gelmesini bekliyorum ikisini bir halledecek inşallah malum radyo çok iyi çekmiyor olumlu yada olumsuz yazacagım

Selamlar,
Bu üründen 2004 Megane II Dynamique Full+Full model aracıma taktırmayı düşünüyorum. Aklıma takılan bir kaç soru var sizinle paylaşmak istedim..
1. Direksiyon tuşları bu cihazla birlikte çalışırmı?
2. Araca tam olarak uyumlumu?

Selamlar,
Bu üründen 2004 Megane II Dynamique Full+Full model aracıma taktırmayı düşünüyorum. Aklıma takılan bir kaç soru var sizinle paylaşmak istedim..
1. Direksiyon tuşları bu cihazla birlikte çalışırmı?
2. Araca tam olarak uyumlumu?
Aracınız faz 1 , sıfır alacaksanız muhtemelen, alacağınız cihaz faz 2 ye uyumlu olacağından direksiyon kumandanız çalışmayacak.Bir aparat takılarak çözüyorlar o sorunu.
Araca sizi şaşırtacak kadar uyumlu , herhangi bir kesme işlemi yok , her şey yerine tık diye oturuyor , taa ki dikiz aynasının içine takılan mikrofona kadar.

Aracınız faz 1 , sıfır alacaksanız muhtemelen, alacağınız cihaz faz 2 ye uyumlu olacağından direksiyon kumandanız çalışmayacak.Bir aparat takılarak çözüyorlar o sorunu.
Araca sizi şaşırtacak kadar uyumlu , herhangi bir kesme işlemi yok , her şey yerine tık diye oturuyor , taa ki dikiz aynasının içine takılan mikrofona kadar.

O aparatı nereden temin edebiliriz acaba bulabilirsem alacağımda

cokyakısmıs darısı basımıza artık:bravo

Siz önce taktırın , eğer çalışmazsa aparata bakalım bence..

Cihazın satıcısı olan firmayla temasa geçtiğimde benim aracın faz 1 olduğu bu sebebe cihazın faz 2 olduğundan direksiyon kontrolünün olamayacağını söylediği için almadan önce ilgili parçayı bulursam cihazı alacağım.

Geri