2004 megane 2l navigasyon

Tek dın'de microfon cihaz üzerinde sanki sol taraftaki delikli yer.Sürüş halindeyken telefon görüşmeleri nasıl acaba biraz uzak kalmış gibi sürücüye,hemde araç giderken gürültü hesaba katılırsa hımm

Ben çok beğendim emeğinize sağlık .

Tek dın'de microfon cihaz üzerinde sanki sol taraftaki delikli yer.Sürüş halindeyken telefon görüşmeleri nasıl acaba biraz uzak kalmış gibi sürücüye,hemde araç giderken gürültü hesaba katılırsa hımm

Mikrofon cihaz üzerinde değil ayrı onu direksiyonun sağ alt tarafına doğru montajını yaptım onun fotosunu çekmeyi unutmuşum onuda çeker koyarım. Şu zamana kadar çok telefon konuşmadı yaptım hatta eşimi araçtayken aradım yolda araç çalışıyorken felan seste hiç bir sorun olmadı gayet temiz ve net ses geliyor sanırım bir nevi dış sesi temizleme filtreleyim iletme gibi bir yeteneği mevcut.

Mikrofon cihaz üzerinde değil ayrı onu direksiyonun sağ alt tarafına doğru montajını yaptım onun fotosunu çekmeyi unutmuşum onuda çeker koyarım. Şu zamana kadar çok telefon konuşmadı yaptım hatta eşimi araçtayken aradım yolda araç çalışıyorken felan seste hiç bir sorun olmadı gayet temiz ve net ses geliyor sanırım bir nevi dış sesi temizleme filtreleyim iletme gibi bir yeteneği mevcut.
Bu çok güzel oldu kafadaki sorun işaretlerinide cevaplandırdıqw Mikrofonlarda gürültü önleyici mevcut telefonlardada aynı sistem var.Güzel ve örnek bir montaj olmuş

maccoder gibi bu işten anlayan meraklı birinin de ürünü alıp incelesi çok iyi oldu :)
Eline sağlık dostum.

kumandayla ilgili olarak kadıköy de bu işi yapan bi yerle konuşmuştum gecen hafta, 2004 model megane 2 ye taktık çalıştı demişti bana. bu arada sendeki cihaz navigold 7721'mi?

O ilandaki cepler olmuyor arkadaslar var bende aynisi orjinal disi teyp taktigin zaman ise yarar. Bu arada o satici satmak icin yalan soylemis faz 1 lerde calismiyor faz2 olmasi lazim zaten soketlerden ve kablo girislerinden de belli oluyor montaj yaparken bu arada evet navigold urun

GT-I9001 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri