Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek dın'de microfon cihaz üzerinde sanki sol taraftaki delikli yer.Sürüş halindeyken telefon görüşmeleri nasıl acaba biraz uzak kalmış gibi sürücüye,hemde araç giderken gürültü hesaba katılırsa hımm
Bu çok güzel oldu kafadaki sorun işaretlerinide cevaplandırdıqw Mikrofonlarda gürültü önleyici mevcut telefonlardada aynı sistem var.Güzel ve örnek bir montaj olmuşMikrofon cihaz üzerinde değil ayrı onu direksiyonun sağ alt tarafına doğru montajını yaptım onun fotosunu çekmeyi unutmuşum onuda çeker koyarım. Şu zamana kadar çok telefon konuşmadı yaptım hatta eşimi araçtayken aradım yolda araç çalışıyorken felan seste hiç bir sorun olmadı gayet temiz ve net ses geliyor sanırım bir nevi dış sesi temizleme filtreleyim iletme gibi bir yeteneği mevcut.
Mikrofon cihaz üzerinde değil ayrı onu direksiyonun sağ alt tarafına doğru montajını yaptım onun fotosunu çekmeyi unutmuşum onuda çeker koyarım. Şu zamana kadar çok telefon konuşmadı yaptım hatta eşimi araçtayken aradım yolda araç çalışıyorken felan seste hiç bir sorun olmadı gayet temiz ve net ses geliyor sanırım bir nevi dış sesi temizleme filtreleyim iletme gibi bir yeteneği mevcut.