2004 megane 2l navigasyon

Resimleri bu sabah çekebildim biraz kalitesiz ve karanlıklar ama idare edin artık :)
img20130110084233.jpg

img20130110084250.jpg

img20130110084313.jpg

img20130110084326.jpg

img20130110084444.jpg

img20130110084453.jpg

img20130110084504.jpg

img20130110084537.jpg

img20130110084632.jpg

Güzel duruyor dostum eline sağlık.
Kendin montajını yapabilmen ne güzel ya :)
6lı cd çalarıda bağlayabildin mi ?

Amfi için çıkışı varmıydı :P

6 cd çalar bağlanmıyor malesef öyle bir bağlantı yeri mevcut değil amfi çıkışı ve subwoofer çıkışları var video aux vb. çıkışlarıda var teybin arkasında. Ben şimdilik usb ve ipdo iphone çıkışlarını torpidoya göre ayarladım resimlerde de görünüyor saten ama çıkmacılardan megane teyp altı eşya gözünden bulabilirsem 6'lı cd değiştiriciyi söküp usb ve ipod iphone çıkışlarını bu teyp altı eşya gözüne yapmayı düşünüyorum ancak Bursa'da pek çıkma parça bulamadığımdan dolayı İstanbul veya Ankara'dan bakıyorum ama telefonla olacak iş değil gidip bulup almam lazım işlerden dolayı bir yere kıpardayamıyorum bakalım nasıl yapıcam bilmiyorum artık. Aslında İstanbuldan bir arkadaş yardımcı olsa çıkmacılara gidip alabilecek bana kargolayacak çok güzel olacak.

Güzel duruyor dostum eline sağlık.
Kendin montajını yapabilmen ne güzel ya :)
6lı cd çalarıda bağlayabildin mi ?

Amfi için çıkışı varmıydı :P
Abi ne yapıcan 6'lı cd'yi :o cihazda usb-ipod-cd-dvd okuyucu var

Abi ne yapıcan 6'lı cd'yi :o cihazda usb-ipod-cd-dvd okuyucu var

Bişey yapacağımdan değil işte, arkadaş çıkarmamışya meraktan :D

6 cd çalar bağlanmıyor malesef öyle bir bağlantı yeri mevcut değil amfi çıkışı ve subwoofer çıkışları var video aux vb. çıkışlarıda var teybin arkasında. Ben şimdilik usb ve ipdo iphone çıkışlarını torpidoya göre ayarladım resimlerde de görünüyor saten ama çıkmacılardan megane teyp altı eşya gözünden bulabilirsem 6'lı cd değiştiriciyi söküp usb ve ipod iphone çıkışlarını bu teyp altı eşya gözüne yapmayı düşünüyorum ancak Bursa'da pek çıkma parça bulamadığımdan dolayı İstanbul veya Ankara'dan bakıyorum ama telefonla olacak iş değil gidip bulup almam lazım işlerden dolayı bir yere kıpardayamıyorum bakalım nasıl yapıcam bilmiyorum artık. Aslında İstanbuldan bir arkadaş yardımcı olsa çıkmacılara gidip alabilecek bana kargolayacak çok güzel olacak.

Dostum bende bu ara düşünüyorum, eğer bulursam ben burdan sana gönderirim.
Özelden cep telefonunu gönderirsen yardımcı olabilirim.
Tabi benim önce Alarm meselesi çözmem lazım.
İstanbul'da affetmezler :P

Dostum bende bu ara düşünüyorum, eğer bulursam ben burdan sana gönderirim.
Özelden cep telefonunu gönderirsen yardımcı olabilirim.
Tabi benim önce Alarm meselesi çözmem lazım.
İstanbul'da affetmezler :P

Parça konusunda yardım ederseniz sevinirim özel mesaj attım. bende size montaj konusunda yardımcı olabilirim.

Geri