Arkadaşlar Merhaba, aracım 4.1.0 MediaNav. Bu işlemi yapmak için 1 no'lu dosyadaki upgrade.lgu dosyasını cihaza yüklemem gerekiyor mu ? Çünkü o dosya 4.0.6 yükseltme dosyası ? Bahsettiğim 1 No'lu klasörün içerisinde iki adet klasör daha var. Onlarda 01 ve 02 ile numaralandırılmış. 01 nolu klasörde upgrade.lgu, 02 nolu klasörde upgrade_root.lgu dosyası mevcut.
Ek olarak en son belirtilen linkten "navi güncelleme.rar" olarak indirdim bu dosyaları. İçerisinden " 1,2,3,4,6,7 ve eski sürüme dönüş " klasörleri çıktı. 5 numaranın olmaması dikkatimi çekti ?
Arkadaşlar bir çok kişi başarılı sonuçlar almış. Şimdi anlatıyorum. Öncelikle aracım 2014 duster. Halihazırda 4.1.0 sürümü yüklü olduğu için 01 nolu klasördeki 2 numara ile başladım işlemleri yapmaya. 1,2,3,4 derken 6 nolu dosyayı ne yaptım ettim araca okutamadım direkt 7 nolu dosya ile 7.0.5md sürümünü yükledim. Fakat şöyle bir şey var ki, medianav bildiğin şahin görünümlü doğan oldu..
Arayüzde renkler birbirine girdi.
Menülerde kaymalar, bozukluklar vs. oluştu.
Yazılar tablolardan dışarı kaydı.
Cihazdaki haritalar silindi.
Menüde 7.0.5md, haritaya girince medianav 4.1.0 sürümünün teması çıkıyor.
Ve daha saymadığım bir çok şey..
Ne yapacağımı bilemediğim için bende tekrar 4.1.0 sürümünü kurdum. Yarında harita dosyalarını tekrar yükleyeceğim. Ben sadece daha güzel ve şık bir görüntü olsun diye sürümünü yükseltmek istedim fakat sonuç hüsran ve hayal kırıklığı oldu. Hani yapan arkadaşların paylaştığı fotoğraflarla alakası bile yok benim başıma gelen şeyin. Yardımcı olabilecek biri varsa eğer memnun olurum.
Bu arada bir şey fark ettim. Benim cihazımla aynı cihazı kullanan bazı arkadaşlar paylaştığı görsellerde 4.1.0 sürümünü kullanan kişilerin menüsü renkli ve haritada 3d yapılar vs. var. Fakat benim cihaz düz sarı-siyah tema ve haritada 3d yapılar yok.
Benim cihaz görseldekinin aynısı;
Güncellemeden sonra (en son 7.0.5md ) böyle oldu;
Halbuki ben böyle olmasını bekliyordum;
Ayrıca Haritaya girdiğimde ise tekrar bu görünüme giriyordu;
İnternetten anladığım kadarıyla benim cihazın aynısını istediğim görüntüde kullananlar var;