Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2.0.9 - 4.0.3 - 4.0.5- 4.0.6 veya öncesi olan media nav ınızı 6.0.3 e yükseltme
arkadaşlar 4.0.6 olan sürümü 4.0.7 ye yükselttim fakat navigasyon açılmıyor
parmak izi pasif durumda bilgisi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim
iyi akşamlar
Merhaba Yunus Emre Bey
Ben yeni üyeyim.
Paylaşımınız için elinize sağlık
linklerde ki dosyalar silinmiş diye mesaj çıkıyor.
bu dosyalara nasıl ulaşabilirim.
Gerek kalmadı. 6. sayfada yeni linki atmışsınız zaten
çok çok teşekür ederim
Aşağıdaki adımları izleyerek 2.0.9 - 4.0.3 - 4.0.5- 4.0.3 veya 4.0.6 yani 4.0.6 öncesi olan media nav ınızı 6.0.3 e yükseltebilirsiniz.
Güncelleme yaparken aracın çalışır olmasına dikkat ediniz ve usb bağlantısını asla kesmeyiniz.
1) Öncelikle aşağıdaki linki indirin içerisinde 2 adet dosya mevcut. Öncelikle 01 nolu dosyayı usb ye yükleyip güncellemeyi yapalım.
Daha sonra 02 nolu dosyayı yükleyelim bu güncelleme navigasyonu deaktif edecektir.
Merhaba.
Linteki dosyaları indirdim. Fad32 ile formatlanmış USB ye önce 1 nolu dosyayı attım ve araba çalışır durumda iken taktım fakat güncelleme başlamadı. Sistem sürümünü 4.1.0.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba.
Linteki dosyaları indirdim. Fad32 ile formatlanmış USB ye önce 1 nolu dosyayı attım ve araba çalışır durumda iken taktım fakat güncelleme başlamadı. Sistem sürümünü 4.1.0.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
hocam tüm bağlantılar gitmiş açılmıyor yardımcı olabilirmisiniz sürüm 2.0.9
video güncellemesi ve navigasyon güncellemsi yapmaya çalıyorum ama forumdaki tüm bağlantılar geçersiz olmuş
Merhaba arkadaşlar, bu linkleri kullanarak medianavımı 6.0.3'e yükselttim ancak direksiyon arkasındaki ses kumandası çalışmaz oldu. Aynı sorunu yaşayan, çözümü olan var mıdır?