Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu vermiş olduğunuz programı indirdim (5.7 gb.lik). R nav 4.0.6 yı 1 ay önce yükleyerek güncellemiştim. simdi yüklemeden önce versiyonu 4.0.3 e mi düşürmeliyim. ve bildiğiniz bir down grade linki varmı ilginize teşekkürler.
Uygulama için verlen tüm linkler için telefon numarası giriyorsunuz ve gelen SMS onayladığınızda YASAL OLMAYAN ÜCRETLİ bir aboneliği de almış oluyorsunuz.
Bu teslimde nüfusun 23,74 inde Navigasyon Çalışması yapılmıştır.
3271 tane köyün ve 3758 tane mahallenin grafikleri değiştirilmiş, 2371 tane yeni mahalle eklenmiştir.
473.061 adet kapı numarası eklenmiştir.
Toplam yol uzunluğu: 745.807 km
Link:
Şifre: ozut Önceki +güncellenmiş dosyalar
Yapacağınız şey indirdiğiniz map,poi,building klasörleri içindeki dosyaları eskisini silip bunları kopyalamaktır
önceki fsp dosyası çalışmaz
Asağıda vereceğim linke bir bakın isterseniz. Benim araç 2013 clio icon, versiyonum 4.0.3 idi bu linkteki arkadaşların anlatım ve paylaşımlarına göre medianavı güncelledim şuanda versiyon 7.0.5 video izleme (mediaskin) ve geri görüş kamerasını aktif olarak kullanıyorum. Görsel olarak çok güzel olmuş. Emeği geçenlerin ellerine sağlık. http://www.renaultfanclub.com/showthread.php?t=98739
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhabalar, Yeni bir Clio 4 aldık. 2016 model.. Yazılımı güncelleyip video oynatmak istiyoruz. yardımcı olabileceğiniz bir konu var mı? Güncel Linkler var ise indirip yapabilirim. Navigasyon haritalar Türkiye güncel olan varsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler..