Öncelikle merhabalar. Medianav üzerinden müzik yada radyo dinleyebilmek için aha uygulamasını telefonuma kurdum, sorunsuz bir şekilde bağlantı kurup radyolara bağlandım daha da ilginci "aha" uygulamasına ihtiyaç duyulmaksızında telefonumdan her türlü ses içeren dosyayıda dinleyebiliyorum.
Media seçim ekranında 'BT' yani bluetooth seçmemiz yeterli.
Örneğin youtube dan veya web den herhangi bir video açtığımda görüntüyü aktarmıyor fakat videonun sesini olduğu gibi aktarıyor.
Haritayı güncelleyebilmek için bildiğiniz üzere Wince (windows ce) ekranına girebilmek gerekiyordu. Maalesef bu ekrana girmek benim için hiçte kolay olmadı.
Wince ekranına giriş için medianav açıldığında (Reno logosunun olduğu ekranda) ekranın sol alt köşesinde Dbot 2.0 2017 yi gördüğümüz an Reno logosunun hemen üstünde ki alanda sağa ve sola olmak üzere parmağımızı gezdiriyoruz. Ben bir kaç denemeden sonra yapabildim.
Başarılı bir şekilde giriş yaptığımızda ufak onay pencereleri geliyor zaten okeyliyoruz ve sonunda nihayet windows ekranına giriş sağlanmış oluyor. https://youtu.be/Ns0yi1VpyCY
Merhaba,
Aracınızın modelini, yılını ve telefonunuzun modelini ve sürümünü yazabilir misiniz lütfen?
Ben bir önceki mesajlarımda belirttiğim gibi kasma sorunu yaşıyorum ve aha'yı kullanamıyorum. Telefonda aha'yı açtıktan kısa süre sonra bu aygıt iphone tarafından desteklenmiyor uyarısı veriyor.
araç: 2013 clio 4 icon, Medianav sürüm 7.0.5 M.D. mediaskin kurulu
telefon: iphone 7, ios 10.3.3