6.0.3md de aha olmalı gibi hatırlıyorum iphone kullanıyorsanız siri uygulması ( kullanmadım android benimki) var 7.0.5md de ve daha akıcı media skini isterseniz kullanmayabilirsiniz geçiş yapmazsınız uygulamalara o kadar düz de kullanabilirsiniz.
MUZOF;
Yunus Emre Bey'in konulari ne kadar onemliyse, konulardaki sizin mesajlarinizdaki ufak detaylar da o kadar onemli. (Surum yukseltirken mesajlarinizi gormustum).
Dun bu mesaji yazdiktan sonra 7.05'e yukseltip mediaskin kurdum.
Henuz cok kisa kullanma sansim oldu, dun aksam ve sabah ise gelirken;
Eski surumum 4.0.3'e gore saliseik yavaslik hissediyorum radyo gecislerinde. Mediaskin 4.0.3'teyken de biraz yavasti ama suan mediaskin menulerinde dolasirken bile cok yavas, neredeyse takila takila sayfa gecisi oluyor. Yunus Emre Bey'in attigi dosyalardaki test videosu da takilarak ilerliyordu.
Tabi bu denemeleri dun aksam hizli hizli yaptim, araci calistirir calistirmaz yaptim.
4.0.3 surumdeyken de araci ilk calistirdigimda radyo ve menu gecisleri biraz yavas oluyordu, 1-2 dakikada normale donuyordu.
Biraz daha kullanayim, tekrar yorum yaparim. Ama gorsel olarak guzel oldu : )
Edit: En cok merak ettigim aha uygulamasiydi. iphone kullaniyorum, telefonuma da indirdim.
Medianav'da mediadan "aha"yi sectim. İlk ses gelmedi, sonra geldi ama ustte surekli yukleniyor yaziyordu ve ekrandaki tuslar pasifti. birkac dk bekledim, hala ayniydi. Birkac kez daha denedim, telefondaki aha uygulamasini kapatip acin falan yazdi. Ozetle kasim kasim kasildi, sonra denerim diye ugrasmadim. (Telefonun interneti iyi cekmemis olabilir, belki ondan da olmus olabilir)
Yalniz telefonda da uygulamayi acacaksak, bluetoothtan farki ne, onu anlayamadim...