Ben 1. mesajı da sizin mesajlarınızı da tekrar tekrar okudum. Benim versiyon 4.0.6. , dBoot 2.0 yükledim. Wince menüsüne girdim. Verdiğiniz linkteki dosyayı indirip flash belleğe attım. Wince menüsünde My device ye girdim. Buradan MD klasörü, Storagecard4 - NNG - content - Map klasörüne girip haritaların tümünü (6 adet) seçtim. Edit-copy yapıp tekrar ana klasöre kadar geldim. Buradan storagecard4 - NNG - Content - Map klasörüne girip edit - paste yaptım. Yaklaşık 5 dk. kadar yapıştırmasını bekledim. Daha sonra Poi dosyası için de aynı yolları izleyerek StorageCard4 - NNG - Content - Poi klasörü içine kopyaladım. Daha sonra ekranda bulunan Redemarrer e bastım. Yes No şeklinde seçenek geldi ben yes e basarak wince den ayrıldım. (Videoda suspend e basıp öyle çıkmış ben de daha önce öyle yaptım. Ancak pembe ekran geliyor ve öyle kalıyor. 5 dk. kadar bekledim. Renoult amblemi gelmedi. Daha sonraki denememde Redemarrrer ile çıkış yaptım.). Rnav yeniden başladı ancak haritalar gözükmedi. Ayarlardan haritalara baktığımda sadece 2009 haritası gözüküyor. Tekrar Wince ye giriş yaptım. storagecard4 deki map klasöründe sadece basemap ve turkey isimli iki adet dosya mevcut. POI klasöründe ise hiçbir şey yok. Navigasyonda harita bomboş çıkıyor. Acaba nerede yanlış yaptım. Acil yardımlarınızı bekliyorum.ne yapaacagımı ÅŸaşırdım yuklenen linkler çalışmıyor sayılar