195-55-16 yerine 205-55-16 takmak ??

Hayirli olsun güle güle kullanin :)

Kış için 195 65 15 takacağım. Tecrübelerimi buradan paylaşacağım.

Kış için 195 65 15 takacağım. Tecrübelerimi buradan paylaşacağım.
bu durumda jantları da değiştireceksiniz sanırım...

Merhaba bugun bende lastikcilere sordum sürter dedi clio 4 sportur için sizdeki durum nedir eger sıkıntı olmazsa nokian nın 205/55/16 ebatını alocam 195 yerine

Merhaba bugun bende lastikcilere sordum sürter dedi clio 4 sportur için sizdeki durum nedir eger sıkıntı olmazsa nokian nın 205/55/16 ebatını alocam 195 yerine
Clio4 sporttouner var yazlık olarak 205 55 16 kullanıyorum sürtme v.s yok

Arkadaşların dediği gibi konfor artar, bunun dışında yakıt tüketimin bir miktar yükselir...

Yok ya,ne sürtmesi benimki hiç sürtmedi konfor arttı .golf gibi çoğu sıfır araçlar artık konfor için daha büyük yanak kullanmaya başladı etrafınızda görürsünüz.alın 205 bence hiç düşünmeyin.

2015 yılının 36 . Haftası üretimi 2000 km falan kullanılmış continental contiwintercontact 600-650 tl 4 adet
petlas snowmaster sıfır mı almak mantıklı

yaza doğru sıfır yazlık lastik alacağım. kışlık lastiğe çok da para vermek istemiyorum.

Yok ya,ne sürtmesi benimki hiç sürtmedi konfor arttı .golf gibi çoğu sıfır araçlar artık konfor için daha büyük yanak kullanmaya başladı etrafınızda görürsünüz.alın 205 bence hiç düşünmeyin.

205 yanak değil lastik tabanı.

Karda bu lastikler araci biraz daha yorar. Dolayisiyla yakit artar. 195 ile 205 arasinda gozle gorulur derecede bir genislik yok sürtecegini sanmiyorum.

fabrikanın uygun gördüğünü takın derim.

Geri