18 mart pazar sÜtlÜce buluŞmasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VuRaLLy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökalp abi Buluşma bittikten sonra sizin orada 3 araba kalıp tamire girişmeniz biraz ters bi durum anlatılmak istenen buydu sanırım...

Biz buluşma bitmeden giriştik kardesim eğer sorun çıkması bizden dolayı ise ben özür dilerim bütün herkesten önemli bir durum vardı bizde çözmeye çalıştık amacımız buydu.

İşletmeden bende rahatsız oldum bu sefer ve önceki sayfalarda bu mekana bir daha gidilmeyeceğini yazdım...
Aracındaki meseleyi anlıyorum lakin aile fotoğrafına bile katılmadın arabanı 2 dakika bırakıp...
İşletme sahibinden aracınla ilgili şikayeti Aytuğ'dan duydum,hatta iş kavgaya varacakmış neredeyse...

Usta o anda kafamın hem güneşten hemde arabadaki sorundan ötürü ne hald olduğunu az çok anlarsın
Kafam kazan gibiydi moralim bozuktu
Böyle arızalar ufak gibi gözüküyor ama dediğim gibi sende çok iyi bilirsin elektrik işiylen şaka olmaz
Çok moralim bozuktu
Bende isterdim sürekli arkadaşlarlan ilgilenmeyi
Tamircilerede güven olmuyor yapamıyorlar
Buluşmanın tekrarında daha güzel bir mekanda daha güzel sohbetlerlen katılım sağlarım ki 4 senedir katılım ve sohbetimle sende biliyorsun abi neredeyse eksiksiz katılım sağladım

Bende sıkıntı yok abi senin genel de yazdığın mesajlar +1500 falan filan bundan dolayı yazdım yani sen genelde ustanın bütün mesajlarına katılıyorsun hiç karsı oldugun yok. Bir ara her mesajında Badem videosu ekluyordun simdide +'lar. Ayrıca ben ilk defa buluşmaya gelmiyorum buluşmanın ne olduğunu biliyorum orda bulunanların çoğu bizi tanıyor zaten bu nedenle yanımıza gelip muhabbetini yaptılar bizde onlarla ilgilendik varsa başka şikayete olan yazsın bu konuda bizde bilelim. Bizim kimseye karşı bir tavrımız yok, yanımıza gelenler bizi az çok tanıyanlar biliyor, herkese her türlü yardımda bulunuyoruz ister forumda ister facede ister telefonda
beyendiğim ve aynı fikirde olduklarımda böyle yazıyorum. Bunun başka bir alakası yok karşı olacağım bişey yok Gökalp; gruplaşma yapmam ve de tarzım değil; yapan varsa da hoş değil açıkçası. Badem videosu içinse bu kimseyi rahatsız edecek boyutta olmadı. Ayrıca sen olsan işletmeci olarak otoparkını araba tamiri için meşkul edermisin buluşmaların amacı kaynaşım sağlayıp hoş vakit geçirmek olması gerektiğini düşünüyorum. Konuşulan 14:30 a kadarmış bu arada kesinlikle burdan bir polemik konusu çıkarılmasın... adamları savunduğum söz konu asla değildir. Ama eğri oturup doğru konuşmak gerekir saygı çerçevesi içinde konu bitmiştir.

yangından mal kaçırır gibi hesap toplamalarından blliydi mekanın kolpalık yapıcağı.adamlar 5 dk dışarı çıktı arabalara bakmaya nargileleri topladılar hemen falan.adamında haklı olduğu yerler vardı ama söyleme tarzı çok terbiyesizceydi

o değil mekana gelen arabalarıda gördük bitik leş arabalar hep azcık akıl olsa bizim güzel araçlarımızı öne çektirir şekil yapardı hehe hehe hehe hehe

yangından mal kaçırır gibi hesap toplamalarından blliydi mekanın kolpalık yapıcağı.adamlar 5 dk dışarı çıktı arabalara bakmaya nargileleri topladılar hemen falan.adamında haklı olduğu yerler vardı ama söyleme tarzı çok terbiyesizceydi

o değil mekana gelen arabalarıda gördük bitik leş arabalar hep azcık akıl olsa bizim güzel araçlarımızı öne çektirir şekil yapardı hehe hehe hehe hehe

hehehehehehe kardeşim 10 numara biyere parmak bastın :D bu arada bize burda 2 buçukta buluşma bitecek diye kimse bir bilgi vermedi yanlış mıyım? ayrıca orada sütlüce iskelesi var bütün otopark onların mı ki bu da bi soru işareti bence ??

14.30 da buluşma bitecek diye kimseden bir söz duyulmadı,Eren adamlarla konuşurken geçenki gibi geleceğiz dediğinden aynı zaman süresince kalınacağı sanılmış,ayrıca mekandan kimse kovulmadı,üyeler kovuldu araçlar kovuldu diye sağda solda konuşanlar varmış,RFC stickerlı hiçbir araç mekandan gitmesi için uyarılmamış uyarılan tek bir araç var ondada bizim stickerımız yoktu...

beyendiğim ve aynı fikirde olduklarımda böyle yazıyorum. Bunun başka bir alakası yok karşı olacağım bişey yok Gökalp; gruplaşma yapmam ve de tarzım değil; yapan varsa da hoş değil açıkçası. Badem videosu içinse bu kimseyi rahatsız edecek boyutta olmadı. Ayrıca sen olsan işletmeci olarak otoparkını araba tamiri için meşkul edermisin buluşmaların amacı kaynaşım sağlayıp hoş vakit geçirmek olması gerektiğini düşünüyorum. Konuşulan 14:30 a kadarmış bu arada kesinlikle burdan bir polemik konusu çıkarılmasın... adamları savunduğum söz konu asla değildir. Ama eğri oturup doğru konuşmak gerekir saygı çerçevesi içinde konu bitmiştir.

Bu konuyu daha fazla uzatmıycam istediğin gibi yorum yapabilirsin bu senin tercihin abi, Badem olayına gelince Selçuk isyan etti ve sende artık paylaşmayı bıraktın biraz araştırma yaparsam konuyu bulabilirim ama gerek yok, Mekan da 14.30'a kadar durabileceğimizi bende çıkarken duydum kimseden böyle bir açıklama gelmedi o tamamen mekanın saçma davranışı, acil bir durum olmasaydı biz zaten arabayı orda dağıtmazdık bizimde kafamız çalışıyor ama şase olayı ciddi bir durum olduğundan yaptık, benim gruplaşma yaptığımı söyleyemezsin abi eğer öyle olsaydı Bakırköy'de aksamları yaptığımız buluşmalarda herkezi telefonlarla arayıp yada konu açıp özel mesajlarla çağrıyoruz yeterki tanışalım muhabbet edelim diye gruplaşma yapsak kimseyi çağırmadan kendi başımıza buluşuruz demek ki benimde tarzıma uygun değilmiş gruplaşma ben tekrardan söylüyorum eğer dünkü tatsızlığın ana kaynağı bizim davranışımız ise ben kendi adıma herkesden özür dilerim kusura bakmayın arkadaşlar abiler :eyv

Yav arkadaşlar kapatsak şu konuyu artık. Sonuçta aile içi tatsızlık bize yakışmaz. Ben, Deniz, Eren ve Cenker (Pek kalmasada hehe ) Buluşmaya bildiğiniz gibi Çorlu'dan geldik. Mekanı bizde beğenmedik açıkçası tabi firma kaynaklı. Aileyle ilgili bir sorunumuz yok tabiiki. :eyv Aslında Ailede herkes davasında haklı. Gökalp, sorun gerçekten bu kadar ciddi bir sorunsa tamam bir şekilde birşeyler yapmanız gerekliydi. Bende olsam bende yapardım fakat birde Faruk arkadaşımın bahsettiği konuya bakarsakta oda haklı. Mesela biz Çorlu ekibi olarak Clio'nun etrafındaki arkadaşlarla oturup tanışamadık. Sadece geldiğimizde tokalaştık. Ha sizde, bizde aslında oturup birbirimizi tanımak isterdik diye tahmin ediyorum. Ben çok büyük bir risk alarak geldim orada da bazı arkadaşlara bahsettim. Kullandığım araç Şirket aracı ve gelirken Kağıthane tabelasını görünce tırsmadım diyemem. Patronlar görse bitecektim. Hatta Mustafa abiyede söyledim. Konvoy olursa ben katılamam diye. Ama hepiniz şunu bilin geldiğim için de çok mutluyum. Tanıştığım ve tanışamadığım tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Saygılarımla. :eyv

+1500 :eyv bu arada polemiğe gerek yok gruplaşma derken; ben gruplaşma yaptığından bahsetmiyorum. Ben bademi paylaştıysam Selçuk la her zaman konuştum ve o konuda sıkıntı olmadı hiç bir zaman geldiğimizdede makarasını yaptık videoyu paylaşmayı zaten bitirecektim. Bu senin düşüncen ayrıca senden başka da tepki gösteren olmadı. Güray çok haklı taa Çorlu dan gelmiş adam; işini riske atarak ben sadece buluşmaların bir kaynaşma havasında geçmesi kanısındayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri