18 mart pazar sÜtlÜce buluŞmasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VuRaLLy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onu Bunu Bırakında Ben Yiğitalp Furkan Dönüş Yolunda Oynaya Oynaya Geldik Seymen Radyo Eşliğinde hehe

Tatsızlık olmaması sevindirici gerçektende. Ben sinirli birisiyim saygısızlığa hiç gelemem Tufan şahir zor tuttum kendimi yoksa dalardım herife. İçerde nargilemizi kaldırmış biz bir daha para verip nargile içiyoruz gelmiş arabayı çeksene diyor bana şerefsiz haysiyetsiz. Böyleleri yüzünden esnaflık bitiyor yazık günah. Bir daha oraya gitmeyiz olur biter en güzeli. Usta ne güzel yazmıştı bizim gittiğimiz yer şenlenir diye.

valla benim bugüne kadar gördüğüm en güzel buluşmaydı hasta olmama rağmen sıkılmadım hiç :D

valla benim bugüne kadar gördüğüm en güzel buluşmaydı hasta olmama rağmen sıkılmadım hiç :D

Sen hasta hasta oraya geldin sana birşey olmadı ben 2 gündür yatıyorum,havanın güzelliğine aldandık fena çarptı..

Sen hasta hasta oraya geldin sana birşey olmadı ben 2 gündür yatıyorum,havanın güzelliğine aldandık fena çarptı..

mikrobu bi kere aldıktan sonra sıkıntı yok :) dolorin cold beni iyileştiren ilaç tavsiye ederim :D ek olarak boğazlarda şişlik ağrı varsa combicid 375 mg :)

Buluşmada olmak isterdim ama karşıdaydım :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri